Nový Univerzálny 12V Batérie Reštaurátorskej Batérie Reštaurátorskej Opravy Nástroj na Opravu Doska 2 Spôsobmi
Nový Univerzálny 12V Batérie Reštaurátorskej Batérie Reštaurátorskej Opravy Nástroj na Opravu Doska 2 Spôsobmi
Sku: g192906
(2 Recenzie)
Novinka

€11.91 €12.67

Popis:

modname=ckeditor

Veľkosť: o 8 * 7.8 * 3.4 vysoká cm

Nová verzia má zvýšené chladiča power tube, a vyriešil problém veľký rozdiel v bežnom súčasne v dvoch verziách systému na verziu 2012.

Fanúšik terminál bol pridaný v strede hracej plochy. Ventilátor s 24V terminál môže byť použitý. (Ventilátor musí byť vybavené kupujúcim. Rada neobsahuje ventilátor.)

Nahradiť pôvodný štyri usmerňovač diódy s 4A usmerňovač most na zlepšenie pôvodného opravy prúd.

To môžete opraviť a vulkanizáciu spôsobené olovené opravu batérie 12V, 4-200AH

(Po praxe: táto oprava efektu vyžaduje kapacita batérie nie menej ako 60% bude viac zrejmé, 90% on-line povedal môžu byť opravené, to je čistá špekulácia!)

1. Mnohí priatelia sa ma pýtali, prečo vaša cena je tak nízka, a kvalita je garantovaná? Je to cut-off? Je okruh zásade odlišné?

Môžem jednoznačne povedať, že tento obchod je založený na šikovné nápady a jednoduchý obvod výroby. Technické princíp je uloženie vysokého napätia napájania podľa kondenzátora. Prepínač je opakovane zapnúť a vypnúť, aby sa kontinuálne spike z nabitia batérie. Za 555 integrovaný obvod, za induktívne opravy. Nákladovo efektívne!

2. Veľa priateľov sa ma pýtajú, či efekt je rovnaký:

A: môžem povedať, že veľmi zodpovedne: efekt je presne rovnaká!

3. Robí to rada mať negatívny impulz?

Odpoveď: nie je Tam žiadny negatívny impulz. Negatívny impulz je vlastne vypúšťanie impulz, ktorý je impulz, ktorý zbavuje batérie počas nabíjania. Negatívny impulz sa používa na elimináciu polarizácia reakcia na nabíjanie batérie vysoké napätie fáze, nie na odstránenie vulkanizáciu. Predstavenstvo je špeciálna rada pre opravu batérie vulkanizáciu.

4. Ako dlho trvá cítiť zrejmé efekt?

Odpoveď: rýchlosť efekt značne líši. Ak budete nabíjať každý deň (po nabíjačky sa zmení na zelenú), môžete odstrániť alebo nabíjačku, použite časovač na nabíjanie. Čas pre opravu každý deň je veľmi krátky, a efektívna doba je veľmi dlhá. Alebo, môžete sa cítiť opravu efektu. Oprava vulkanizáciu sa vykonáva po batéria je plne nabitá. Vo všeobecnosti, v troch fáze nabíjačky sme použili nebude účtovať 100% z poplatku po nabíjanie na zelené svetlo. To zvyčajne trvá 1-2 hodiny. Float, môžete byť plný, bude pravdepodobne začne po uplynutí tohto času. Ak používate nepretržité opravy ako batéria servisu, to sa prejaví v jeden deň, alebo v kratšom čase. Po nabíjanie je dokončené, malo by to byť úplne vybitá. Na výbojový prúd je v batérii štandard. Tam sú 2H, 5H alebo 20H (H znamená hodín), napríklad, 12V, 10AH elektrický akumulátor vozidla, 2H výtok, vypúšťanie prúd 5A. Vypúšťanie ukončenie napätie 10,5 V, potom štandardný poplatok, aktuálne spĺňa štandard počiatočné nabitie konštantný prúd tri etapy nabíjačky, oprava opäť po nabití trikrát poplatok, tri opravy, tri výbojom.

5. Priateľa, ktorý tovar doručený spýtal, ako výstupné napätie je veľmi nízke, len 1V?

Odpoveď: To je impulzný výstup. Malý pracovný cyklus spôsobí, že chyba merania. Riadnym multimeter opatrenia účinné napätie priemerná hodnota, nie špičkové napätie, takže merania je vo všeobecnosti nízka. Je to normálny jav.

6, prečo niektoré batérie použitie nie je účinné?

Batérie bazén už nie je obvinený v čase pre dlhodobé straty výkonu. Napätie je nižšie 10V. Na zabránili elektrostatickému výboju z batérie kapacita je samozrejme nižšia ako menovitá kapacita 60%. Zjavné poškodenie výkon objavil. (No-load napätie je normálne, len zdvihnúť malé zaťaženie, a napätie je Na batériu je možné nabíjať po tom, nabiť na 0V, a elektrolyt je black (čierna voda). Čierna voda a skladovanie batérií na dlhú dobu, napätie nižšie 10V je výkonnosť dosky odstrániť prach, rozbité siete a prášok odstránenie nie je opravený opravovňa.

Jednoducho určiť, či je batéria vulkanizovanej. Najprv, hneď po úplnom nabití batérie, postupujte výboj test, záznam vypúšťanie parametre (prúd, napätie, čas), potom odpojte nabíjačku po dopĺňanie, nechajte to na viac ako 48 hodín, a urobiť ďalší výboj. Experiment, parametre dve nie sú veľmi odlišné (dva krát cez rovnaké odtokové pomery, najmä vypúšťanie čas), batéria nie je samostatne-netesností, môže byť opravené. Ak je batéria je self-vybitá, to nie je možné opraviť.

7, Q: Môže táto doska sa použiť ako nabíjačku? Môže to byť vypúšťané automaticky?

Štítky: 12 dc, klimatizácia, kompresor, loptu hriadeľa, 24v klimatizácia, jedlo, huayra hodinky, klimatizácia truck, nabíjačka batérií pulz opravy, filter tv, vzduch conditione, voda kondicionér 12v.

  • Druh: Klimatizácia Časti
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty