Obojok Je Nastaviteľný Vojenské Taktické Domáce Zvieratá Obojky Vodítku Kontroly Rukoväť Školenia Pet Mačka Obojok Pre Malé Veľké Psy
Obojok Je Nastaviteľný Vojenské Taktické Domáce Zvieratá Obojky Vodítku Kontroly Rukoväť Školenia Pet Mačka Obojok Pre Malé Veľké Psy
Sku: g192949
(1 Recenzie)
Novinka

€8.49 €9.33

Popis:

Typ : Obojky

Golier Typ : Základné Obojky

Materiál : Nylon

Je To Inteligentné Zariadenie : Nie

is_customized : Áno

Druh : Psy

Sezóna : Všetky ročné obdobia

Vzor : Pevné

Funkcia : Odlúčených

Funkcia : Čalúneným

Hmotnosť : 120-140 g

PRODUKTY FUNKCIA

Odolný Materiál: Tento ťažkých obojok je vyrobený z vysoko kvalitného a odolného nylonu 1000D materiálu s elegantnou šitie a mäkké vatovaný podšívka, aby sa zabránilo rozstrapkaniu pre vášho psa pokožku a vlasy s pohodlné nosenie.Existujú 2 druhy klipy, bude NÁHODNÝ dodanie.

Magic nálepky a rýchloupínacou prackou dvojitý uzáver. Rýchle uvoľnenie kovovej spony je ťažká ľahko sa zapína a vypína. Pes taktické golier vlastne uzatvára s magic nálepky prvý, potom môžete zámok pracky, takže nie je dvojitá vrstva ochrany, takže váš pes nemôže vytrhnúť ho.

Dizajn Rukoväť. Kontrola rukoväť môže chytiť svojho psa z golier, je to veľmi jednoduché, keď uvedenie vášho psa v pešej ho, aby vaše vedenie. Mať magické sitcker podržíte ju, keď nie v použitie.Tu je magické nálepky ID panel na tejto taktickej golier, ktorý môže byť umiestnený na opravy.

D-Krúžok a magic nálepky ID panel. Taktické k9 golier má D-Krúžok môžu byť pripojené psom na vodítku, aby váš pes vedľa vás jednoduchšie vašou kontrolou. 3 veľkosti 3 farby sú k dispozícii. Prosím, postupujte podľa veľkosti grafu na meranie vášho psa starostlivo prečítajte si miesto, aby sa zabezpečilo golier je dobre zapadajú do vášho psa.

Štítky: obojok malý muž, homosexuálny muž bielizeň mužov, vojenské obojok psa vojenské, gucci obojok malé, polícia obojok taktickej, identifikácia golier taktickej, golier okolo, pes taktika, taktické široký golier, mobile hrkálka hračka posteľ.

  • Golier Typ: Základné Obojky
  • Materiál: Nylon
  • Hmotnosť: 120-140g
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Funkcia: Čalúnená
  • vzor: Pevné
  • Druh: Psy
  • Sezóna: Všetky ročné obdobia

Súvisiace produkty