Opravu bicyklov Nástroje Kazeta Removal Tool s Reťazca Bič Multi Funkcia Kolo Ozubeného Odstránenie Nástroje Cyklistické Príslušenstvo
Opravu bicyklov Nástroje Kazeta Removal Tool s Reťazca Bič Multi Funkcia Kolo Ozubeného Odstránenie Nástroje Cyklistické Príslušenstvo
Sku: g193024
(0 Recenzie)
Novinka

€8.09 €13.26

Popis:

Veľkosť

Popis produktu

Kombinácia Freewheel Reťazca Bič, ktorý je 8/9/10-speed kompatibilný, freewheel Remover je vyrobená z tepelne ošetrené legovanej nástrojovej ocele, jeden palec base hodí kľúča alebo lavica vise, Jeden z praktických nástrojov. Vhodné pre všetky značky typu bicykli stredová.

Zotrvačník, demontáž nástroje: Používa sa pre demontáž a montáž spojky, karty lietanie a rotačné lietanie môže byť použitý. pre demolácie viacerých freewheels a iných tower kolesá horské bicykle a cestné bicykle, keď demontáž koleso hriadeľ, priamo vložený do rotácie hriadeľa, môže byť naskrutkovaný von.

Je vyrobený z uhlíkovej ocele s hrdze ochrany úprava na povrchu, ktoré je pevné, trvanlivé a nie je jednoduché sa ohýbať. Používa sa na odstránenie alebo nainštalovať kazety zotrvačníka alebo vysúvanie, má dlhú životnosť a ľahko sa používa.

Balené zahŕňa: 1 x reťaz bič 1 x kľukou digestor, 1 x stredová kľukou digestor, 1 x ozubeného remover. Vyrobený z vysoko kvalitnej ocele hrdze ochrany a životnosti. Základný nástroj na inštaláciu a odstránenie vnútorného alebo spodnej časti držiaka na bicykel. Všetky 4 nástroje vykonávať svoju funkciu dokonale.

Perfektný dizajn: Skvelé pre odstránenie bicykli kazety a zadarmo rozbočovače, všetky potrebné Bicykli, Opravy Nástrojov, to je musí mať kľukou removal tool pre vonkajšie koni, ktorý sa používa ako pomocný nástroj alebo zotrvačníka stanovenie nástroj pri odstraňovaní zotrvačník, vám môžu pomôcť vyriešiť väčšinu Problémov na Bicykli S Touto Súpravou.

Podrobnosti

Tipy

Štítky: požičovňa karbónový rám, multi nástroje, jazda na bicykli, vzduchové koleso čerpadla, p bike nástroj, starý telefón, manikúra pedikúra nail care kit set, multifunkčný nástroj, multitul, kožený bič, 26 kolies tube.

  • Druh: Nástroj Súpravy
  • Materiál: Súprava Na Opravu
  • Produkt objem: Kombinácie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • ČÍSLO PRODUKTU: LLS-GJ-032

Súvisiace produkty