Mypin Digitálny Snímač Merača Multi-Funkčné Inteligentný Led Displej 0-75Mv/4-20Ma/0-10V 2 Relé Výstup Alarmu Da8-Rrb
Mypin Digitálny Snímač Merača Multi-Funkčné Inteligentný Led Displej 0-75Mv/4-20Ma/0-10V 2 Relé Výstup Alarmu Da8-Rrb
Sku: g193032
(2 Recenzie)
Novinka

€27.25 €34.50

Popis:

.

.

Tento multi-funkčný snímač merača môže meranie Prúdu alebo Napätia vstupný signál v rozsahu 0-75mV/4-20mA/0-10V. To môže byť použitý s 2-wire transformátor, snímač tlaku, 4-wire s hmotnosťou snímač, diaľkové tlaku merač odporu vysielače, potenciometrov, prevodníky a iné snímač meracie prístroje.

stabilný výkon a jednoduché ovládanie. 4-miestny LED displej pre jasné meranie čítania.

Vstupný signál: 4-20mA, 0-10V, 0-75mV.

Rýchlosti vzorkovania pre meranie vstupného je 10 meraní za sekundu.

Môže sa použiť s vysielačom, snímač tlaku, hladiny kvapaliny senzor, váženie senzor, a tak ďalej.

Model: DA8-RRB

Farba: Čierna

Materiál: ABS

Napájanie: 90-265V AC/DC

Pomocné Napájanie: 24V DC

Spotreba Energie:

.

.

. Platby prijímame všetky platobné podmienky schválené Golstroj.sk. Doprava Položka bude dodaný do 3 -7 dní po vašej platby ukončené. Budeme loď položiek na vaše Golstroj.sk adresu. Prosím, uistite sa, že váš Golstroj.sk adresa je identické a správne. Ak potrebujete zmeniť adresu, povedzte nám, prosím, okamžite po úhrade. Odhadovaný čas doručenia (v normálnom stave): Zvyčajne je potrebné vziať v o 15-45 pracovných dní. Medzinárodná doprava môže byť ovplyvnené sviatky, zlé počasie, núdzové a tak ďalej. Ak v takýchto neočakávaných podmienok, dodacia lehota bude ešte trvá oveľa dlhšiu dobu, ako v normálnom stave. Ak máte špeciálne požiadavky na prepravné času, prosím, informujte nás prostredníctvom Golstroj.sk správu okamžite po objednávke vyrobené. Spätná väzba Prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom. O nás oddávať poskytovať vysoko kvalitné produkty s primerané a len ceny, prosím, uisťujeme vás, ak si ich kúpiť tu. Ak máte akékoľvek otázky, nás prosím kontaktujte prostredníctvom Golstroj.sk správu systému. Na akýkoľvek problém, vždy sa vám ideálne riešenie.

Štítky: ios tlaku v pneumatikách, senzor, max30102, pozor stanice, mileseey rozsah vyhľadávanie, jakemy úradný, holdpeak hp, súprava tenzometrický, ykz led displej, sila citlivé odpor, daniu spájky.

  • Kapacita: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE
  • Názov Značky: MiLESEEY
  • Číslo Modelu: Univerzálny Snímač Merača

Súvisiace produkty