4pcs Dieťa na Nechty, Nožnice Nastaviť Krásne Nožnice na Nechty Zastrihávač Novorodenca Manikúra Denné Novorodenca Nechtov Shell Šmykovej Manikúra Auta
4pcs Dieťa na Nechty, Nožnice Nastaviť Krásne Nožnice na Nechty Zastrihávač Novorodenca Manikúra Denné Novorodenca Nechtov Shell Šmykovej Manikúra Auta
Sku: g193038
(1 Recenzie)
Novinka

€5.08 €7.15

Popis:

Funkcia:

1. Súprava obsahuje všetko, čo potrebujete znížiť vaše nechty: nožnice na nechty, nail súbory, kliešte a nožnice na nechty. Všetko, čo potrebujete pre dieťa manikúra súbor je k dispozícii na splnenie rôznych potrieb.

2. Kovové časti sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, čo znamená, kliešte a nožnice nebude hrdze. Rukoväť je vyrobená z ABS pre pohodlné uchopenie.

3. Novorodenca nechty sady sú vhodné pre všetky vekové kategórie. Tip je kolo, okraj je zakrivený, a jemné čepeľ môžete jednoducho orezať nechty na nohách. Aby vaše dieťa cítiť pohodlne a v bezpečí, môžete použiť naše dieťa nechtov nastaviť.

4. Vybavené prenosný úložný box, môžete rýchlo ukladať tieto nástroje sa po použití, čo je veľmi výhodné nosiť na ceste.

5. Je to veľmi praktický darček. Je to ideálny darček pre dieťa.

Špecifikácia:

Materiál: nehrdzavejúca oceľ, ABS

Veľkosť: na nechty, nožnice: 60 mm/2.36", nail clipper: 75mm/2.95", nechty súbor: 90 mm/3.54", pinzety: 87mm/3.42"

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle, obrázok sa nemusí zobraziť v skutočnej farby položky. Vďaka za vaše porozumenie.

Balenie:

1 X Na Nechty, Nožnice

1 X Nechty Súbor

1 X Nožnice Na Nechty

1 X Kliešte

Štítky: baby care kit, baby boy handričkou, dieťa elektrické nechtov, dieťa zdravotnej starostlivosti auta, fleece jumpsuit so zipsom, baby starostlivosti kit dieťa, klinec zastrihávač, súprava vaňa bebe, elektrická detská manikúra nastaviť, dieťa dieťa nožnice na nechty.

  • Číslo Modelu: nožnice nastaviť
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: 4-6M
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Vzor Typ: Karikatúra

Súvisiace produkty