ELEGAN-Holý Farba Nepremokavé Zvlnené Hrany Sprchový Záves Rozstrapatené Kúpeľňa Opona a Výzdoba
ELEGAN-Holý Farba Nepremokavé Zvlnené Hrany Sprchový Záves Rozstrapatené Kúpeľňa Opona a Výzdoba
Sku: g193252
(1 Recenzie)
Novinka

€19.51 €25.68

Popis:

.

.

Environmentálne príjemný materiál.Nepremokavé dizajn.

Elegantné zvlnený okraj.

Návod na použitie: Inštalácia s plastovými háčikmi (háčiky sú súčasťou)

Poznámka: zvlnené hrany nie je vodotesný, a základné tkanina je vodotesná

Návod na čistenie: Môže byť stroj umyť v studenej vode, nepoužívať bielidlá.

Typ položky: Sprchový Záves

Veľkosť: 180X180cm (70x 72inch)

Materiál: Polyester

Farba: Biela

Balenie obsahuje:1* Sprchový Záves

12* biela háčik na zavesenie

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

.

.

.

.

Colné Prepáč, že nie sme zodpovední za Colné poplatky, dane alebo akékoľvek dodatočné dane zapojené. Zásielky zasielame po celom svete Golstroj.sk Štandardná Doprava methord, Čína Príspevok Registrované Vzduchu, Pošta, DHL a pod. Prosím, uistite sa, že vaše meno a adresu, uvedené na Golstroj.sk, sú správne. Ak meno alebo/a adresa sú nesprávne, v prípade vrátenia alebo nie prevzatí výrobku bude na zodpovednosti zákazníka. Balíky sú zasielané do 5~7 pracovných dní po platbe overenie. Sledovanie informácie o balení, poslal Čína/Singapur Post, je zvyčajne zobrazované do 3-5 pracovných dní. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote 40 dní po zaplatení, prosím, neváhajte nás kontaktovať. Budeme sledovať zásielky a odpovedať vám čo najskôr. Služby Sme snahe 100% spokojnosti zákazníkov, ak budete mať nejaké problémy s výrobkom, prosím, neváhajte nás kontaktovať, sme sa nájsť riešenie v čo najkratšom čase. Vrátenie a Vrátenie Všetky naše položky sú 100% nové a originálne, je To veľká česť pre nás dodávať čo najlepšie výrobky a poskytovať vysoko kvalitné služby pre vás. Budeme zaplatiť náhradu, ak má položka nie je doručený v rámci dodacia lehota zaručené, alebo boli porušené počas prepravy.

Ak ste objednávka bola uzavretá Golstroj.sk v dôsledku potenciálnych bezpečnostných dôvodov. Všetky platby (okrem poplatkov a poplatkov tretím stranám) budú vrátené na váš účet.

Štítky: opona sprcha, kúpeľňa li, dospelých vianočná čiapka, cortinas de, vempaire sprchový záves, priesvitné záclony rozstrapatené, zomrie záclony, záves pre live priestor, prehrabať sprcha, farebné sprcha courtain.

  • vzor: Pevné
  • Číslo Modelu: Háčik na zavesenie
  • Funkcia: Skladom
  • Štýl: Moderné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Iné

Súvisiace produkty