Baby Chodítko Anti-Stratil Zápästie Odkaz Batoľa Vodítka Bezpečnostného Postroja Dieťa Popruh Lano Vesta Deti Prechádzky Ruka Pásu
Baby Chodítko Anti-Stratil Zápästie Odkaz Batoľa Vodítka Bezpečnostného Postroja Dieťa Popruh Lano Vesta Deti Prechádzky Ruka Pásu
Sku: g193472
(0 Recenzie)
Novinka

€9.43 €15.71

Popis:

Funkcie:

Uplatnenie

Je veľmi vhodné na preplnených miestach, ako napr. supermarkety, nákupné centrá, zoologických záhrad a parkov. Pomocou s anti-stratila priľnavosť pás, nebudete musieť starať o vaše deti získanie stratených a putovanie na verejných miestach.

Chôdza školenia

Táto detské trakciu pás môže byť tiež použitý na vlak vaše dieťa na prechádzku. Vzpier pás na die * a rameno, je užitočné pre neho dosiahnuť hands-free rovnováhu, naučiť stáť a chodiť s istotou.

Bezpečnosť

Trakčné pás je pripojený s noc reflexné pásky , ktoré môžu zvýšiť viditeľnosť pod osvetlenie vozidla svetiel v noci, na zlepšenie bezpečnosti detí, cestovanie v noci.

Flexibilita

Jar prichádza pás s 360-stupňové otáčanie spoločné, to nebude zapletené spolu, prevencia dieťa pred pádom, alebo ako prilepené.

Skladovanie

Tento produkt má skladovacie funkcie môžete zložiť do roztomilý malý batoh, keď ju nepoužívate, pre ukladanie dojčenské fľaše, malé balenia tkanív tváre, atď.

Špecifikácie:

Typ: Batoľatá vodítku

Materiál: Pletené bavlny+oceľový drôt+TPU

Množstvo: 1 ks

Položka Farba: Sky-modrá

Platné Vek: nad 1 rok staré

Jar Lano Dĺžka: 2,5 m/98.25 palec

Veľkosť: 22.5*23.5 cm/8.84*9.25-palcový (súkaná) (L*W)

Hmotnosť: 350 g/12.35 oz

Balenie:

1*batoľatá vodítku

1*balenie box

Štítky: piestové xiao, audi tt mk2, airpod lano, háčik telefón, anti stratil zápästie odkaz batoľa vodítku bezpečnostné popruhy, , ix25 multimediálne, dieťa har, mercedes w211 olej, airpod kábel, gle 500.

  • Číslo Modelu: Batoľa Vodítka
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Bavlna
  • Vekové Rozpätie: 2 rokov Do
  • Vzor Typ: Karikatúra

Súvisiace produkty