433MHz 15CH Garážové brány Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Vysielača 15 Tlačidlá
433MHz 15CH Garážové brány Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie Vysielača 15 Tlačidlá
Sku: g193640
(3 Recenzie)
Novinka

€5.77 €6.08

Popis:

Funkcia:

1.Každý produkt má jedinečné Výrobné Číslo Dielu štítok na vnútorný obal, ktoré dokazuje to bol kvalifikovaný,ktoré zahŕňajú, katalógové Číslo,Číslo Modelu a kontroly a aktuálne informácie;

2.Ak máte akékoľvek otázky o položke,pošlite nám, prosím Výrobné Číslo Dielu pre kontrolu,váš zisk bude zaručená.

3.Modul žetónov je 2264, učenie kód kódovanie, dobrou náhradou pre aktuálnu diaľkové ovládače.

4.Diaľkové Vzdialenosť: cca 150m (Teoretická hodnota), Bezdrôtová technológia kódovania, č smer, spínač, môže byť použitý aj keď cez steny,prepínač tiež nemali prekážať navzájom.

5.Možno aplikovať na široké uplatnenie v oblastiach ako Vozidlo centrálne zamykanie systémy, Garážové brány, Elektronické brány, Elektrické spotrebiče, Auto sunroofs, Vykurovacie systémy, atď.

6.Pred nákupom, potvrďte prosím, ak pracovná frekvencia, typ čipu a odolnosť proti vibráciám vášho vysielača sú v súlade s našimi.

7.Má 15 kanály,s 15 tlačidlá, môžu byť použité pre 1 kanál, 2 kanály, 4 kanály,6 kanály,8 kanálov,12 kanálov,15 kanálov relé alebo 1 kanál s menej ako 15 prijímače/relé.

Poznámka:

1.Nemá žiadne predvolené výrobcom,tak to nie je možné používať, keď ho dostanete. Musíte sa naučiť a prepojenie s pôvodným relé/prijímač, ktorý je tiež 433MHz.

2.Pred nákupom, potvrďte prosím, ak pracovná frekvencia, typ čipu a odolnosť proti vibráciám vášho vysielača sú v súlade s našimi.

3.Ako potvrdiť, ak pracovná frekvencia, typ čipu a odolnosť proti vibráciám vysielača sú v súlade s prijímačom/relé?

Pripojte prijímač rady dať energie na to,a napájanie indikátor na prijímači palube bude zelené,stlačte svoj vysielač,ak sa intenzita svetla na palube flash červené svetlo,znamená to, že váš vysielač je v súlade s našimi prijímač;ak sa intenzita svetla robiť nič(nie blesku) keď stlačíte tlačidlo vysielača,znamená to, že váš vysielač nesmie byť používaný pre našich prijímač.

(Ak je váš prijímač nie je z mojej obchod,prosím, skontrolujte, či je intenzita svetla na to,a ak potvrdzuje, postup je rovnaký ako ten náš)

Ako prepojiť tento vysielač s prijímačom?

1. Pozor: tento 433MHZ vysielač len môže byť použitý s učenie kód prijímač, môže sa nevzťahuje na Koľajových kódu alebo Pevná kód prijímač

2. Na 2264 čip, diaľkové ovládanie vysielača, predvolená hodnota odporu je 824, môže LEN zápas 2272 čip prijímač;

3. Keď spĺňajú vyššie uvedené podmienky, môžete prepojiť s prijímačom a použiť ho podľa vlastných učenie kód prijímač vyučovacie metódy.

4. Ak to stále nie je možné používať po link a zároveň spĺňajú všetky podmienky, prosím, kontaktujte nás, budeme sa snažiť dať riešenie na zmenu odporu.

Špecifikácie:

Farba: Biela + Sivá

Mateial: Kov + ABS Plast

Názov značky:

Čip: 2264

Batéria: 23A 12V

Pracovná frekvencia: 433MHz

Množstvo Tlačidiel: 15

Kódovanie: Učenie Kód

Okolitá TEPLOTA: -10°C -70°C

Diaľkové Vzdialenosť: cca 150m (Teoretická hodnota)

Veľkosť: 116 x 50 x 16 mm/4.57 x 1.97 x 0.63 cm(L x W x T)

Hmotnosť: 60 g

Balík obsahuje:

1 X Vysielač (Batérie nie sú súčasťou balenia)

Štítky: alutech diaľkové ovládanie, tlačidlo push, kontakt dvere, bell prepínač, skriňa dvere prepínač, remot spínača, headphon bezdrôtové, kingda prepínač bezdrôtovej komunikácie, bluetooth audio spínača, mi prepínač.

  • Záruka: 1
  • Funkcie: 433mhz
  • Názov Značky: Eoysncet
  • Položka Druh: Prepínače
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: 433mhz
  • Certifikácia: CCC
  • Prepnúť Typ: Diaľkové Ovládanie