Unikátne Drevené Skladačky Puzzle Tajomné Papagáj Puzzle Darček, Pre Dospelých, Deti Vzdelávacie Puzzle Darček Interaktívne Hry, Hračky
Unikátne Drevené Skladačky Puzzle Tajomné Papagáj Puzzle Darček, Pre Dospelých, Deti Vzdelávacie Puzzle Darček Interaktívne Hry, Hračky
Sku: g193957
(2 Recenzie)
Novinka

€6.79 €8.93

Popis:

Odrážky:

1、Drevená Skladačka Puzzle: puzzle hra môže podporiť koordináciu očí a rúk, zlepšiť koncentráciu, trpezlivosť, logické myslenie a riešenie problémov, schopnosť.

2、Prírody Tému Puzzle Set: Užite si voľný čas s týmto puzzle! Naše drevené skladačky puzzle sa skladá z častí tvar ako lúčnych rastlín a živočíchov.

3、Pôsobivé Kvality: puzzle je vyrobený z formaldehydu-free lipa, vystupoval na kvalitné archívne papier a farbené ochrannú vrstvu. Je odolné a môže byť použitý pre zobrazenie účel.

4、Ideálny Darček: Hľadáte premyslené narodeniny alebo sviatok darček? Tieto unikátne drevené puzzle sú ideálnou voľbou! Dať svojich blízkych hodín zábavy. Toto puzzle je skvelé pre rodinu a priateľov.

5、Odolnosť proti Korózii: puzzle je hladká, vysoko kvalitné, odolné a odolné proti korózii, a je vybavený ochrannou vrstvou.

Funkcie: 1. Príroda-zábavnom puzzle hra: Užite si relaxačné čas s týmto tajomné zviera puzzle! Existuje viacero veľkostí, naše drevené puzzle, puzzle sú vyrobené z malých kúskov v tvare trávnych porastov zvieratá a vtáky.

2. Premium Materiál: Vyrobené z Formaldehydu-free lipa materiál, jemný, vysoko kvalitné, odolné a odolné proti korózii, a vystupoval do ochrannú vrstvu. Odolné, môžu byť zavesené na stene.

3. Vzdelávacie Puzzle Hra: Môže podporiť koordinácie očí a rúk, zlepšiť koncentráciu, trpezlivosť, logické myslenie a riešenie problémov zručnosti. Budete sa lámu hlavu s mozgom skladačky táto obrazová skladačka hry celý deň.

4. Bavte sa: Hľadáte premyslené narodeniny alebo sviatok darček? Tieto unikátne drevené puzzle sú ideálnou voľbou! Uveďte váš milenec hodín zábavy.

5. Rodina Puzzle: puzzle Skladačka upokojiť myseľ a vyvolať meditácie štátu. Ideálny pre dospelých a deti. Dobrá voľba pre narodeniny a Vianočné darčeky.

Špecifikácie:

Farba: farebný

Materiál: Lipa

Veľkosť(cca):

Veľkosť L -420mm x 297mm(16.53x11.69in-A3-veľkosť plechu)-priemerná náročnosť, vek 14+, montáž dobu 4-6 hodín.

Veľkosť M -210mm x 297mm(8.26x11.69 v-A4-veľkosť plechu)-priemerná náročnosť, veku 10+, montáž dobu 2-4 hodín.

Veľkosť S-210mm x 148mm (8.26x5.82 v-A5-veľkosť plechu)-priemerná náročnosť, vek 7+, montáž čas 1-2 hodiny.

Balenie Zoznam:

Puzzle*1 Box

Štítky: las puzzle, 3d kovov puzzl, flamingo puzzle, príslušenstvo vták, puzzl, šatky malé hračky, sova dreva, puzzle pre dospelých drevené, papagáj puzzle, biely plyšový papagáj.

  • Materiál: Drevo
  • Číslo Modelu: Drevené Puzzle Jedinečný Tvar Kusy Skladačka pre Deti, Dospelých
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: > 6 rokov
  • Štýl: Zviera
  • Pohlavie: Unisex
  • Puzzle Štýl: 3D PUZZLE

Súvisiace produkty