40pcs Chudnutie Spaľovanie Tukov Výrobky, Prírodné Chudnutie Patch Rýchle Spaľovanie chudnutie Nálepky Proti Celulitíde Pre Mužov A Ženy
40pcs Chudnutie Spaľovanie Tukov Výrobky, Prírodné Chudnutie Patch Rýchle Spaľovanie chudnutie Nálepky Proti Celulitíde Pre Mužov A Ženy
Sku: g194126
(2 Recenzie)
Novinka

€4.50 €4.54

Popis:

40 Ks/box Chudnutie Patch Rýchle Spaľovanie Tuku&schudnúť Produkty Prírodných Bylín Pupok Nálepky Body Shaping Záplaty

Funkcie: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Fakty ukázali, že je to účinný spôsob, ako schudnúť. Môžete pracovať s telu vlastné endokrinný systém. Aktívne brániť príjmu ostatné tuky, zvyšuje krvný obeh a odstraňuje toxíny nahromadené v tele. špecifikácia: Materiál: Čínska medicína, papier, gáza Množstvo: 1 krabica = 40 ultra-tenké škvrny a originálne krabice 2 boxy 80 tablety sú liečby 【Použitie metódy] vyzýva Na vonkajšie použitie, odstráňte uvoľnenie papiera pri používaní, a stick body shaping vložiť na bruchu tlačidlo alebo na chodidle. To je najlepšie použiť horúci uterák pre niekoľko minút pred nalepením na umožnenie absorpcie. Je potrebné čistiť a udržiavať v suchu. 1 stick deň. Každých 3-5 hodín. 【Podmienky skladovania] vyzýva Suchom vnútornom prostredí 【Opatrenia] vyzýva 1. Tento produkt je jednorazový patch pre externé kože a nemožno ho znova použiť; 2. Používať opatrne pri alergických physiques, tehotné ženy, a to do troch mesiacov po cisárskeho rezu cisársky oddiel a závažné kožné alergie by nemali byť používané; 3.Je prísne zakázané dotýkať sa slizníc, ako sú oči, ústnej dutiny a kože a poškodenie; 4. Uchovávajte mimo dosahu detí; 5. Použiť ihneď po otvorení a zničiť po použití.

O doprave: 1. Zašleme výrobok do 1-7 dní po zaplatení. 2. Zvyčajne položky prepravné potrebné, 7-35 dní, ale v každej krajine sú odlišné . 3.Nemôžeme ovplyvniť, ak pošta meškanie. Buďte trpezliví a budeme s vami v kontakte a pošta. Toto je referenčný čas doručenia. 4.V prípade, že tovar sa stratil, zašleme vám ďalší bezplatne. 5. Ak chcete získať položky, akonáhle je to možné , prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu ,ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie. O spätnej väzby: 1.Vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše Business development,Tak prosím opustí spätnú Väzbu, 5 Hviezdy, ak ste spokojní s našimi výrobkami,Ďakujem vám veľmi pekne. 2.Nenechávajte Negatívnej Spätnej väzby, bez žiadajú nás o pomoc,prosím neváhajte a Kontaktujte sa s nami najskôr, ak máte nejaký problém.Spätná väzba je náš život,pred odchodom neutrálne alebo negatívne pripomienky,prosím kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie,Budeme odpovedať na všetky správy, ako rýchlo, ako je to možné,vopred vám Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Štítky: korok 30led svetlá, vŕtačka 1 2 adaptér, srdce vinyl odtlačkový, svadobné zlato veľkosť, šťastný sunx tetovanie, hyundai i40 handričkou, priľnavosť pásky lukostreľba, gx oled iphobe xs, ghost light dacia.

  • Funkcia: Schudnúť,slim,spaľovať tuk
  • NET WT: 40pcs/box
  • Funkcie 2: Bezpečné,100% prírodné bylina
  • Vhodné pre: muži a ženy
  • Číslo Modelu: chudnutie patch
  • Použitie: Pri montáži vlepí do brucha
  • Položka Druh: Chudnutie Krémy
  • Druh: Chudnutie zdravotnej starostlivosti nálepky
  • Názov Položky: Chudnutie Patch
  • Iné: Podpora Veľkoobchod
  • Účinnosť: Spaľovanie tukov
  • Materiál: Tkaniny
  • Funkcie 1: Chudnutie

Súvisiace produkty