4K 10-30X40mm Super Zoom Teleobjektív Monokulárne Ďalekohľad Super S Statív ochrana Očí nepremokavé FMC Ultra-Vysokou Priepustnosťou
4K 10-30X40mm Super Zoom Teleobjektív Monokulárne Ďalekohľad Super S Statív ochrana Očí nepremokavé FMC Ultra-Vysokou Priepustnosťou
Sku: g194350
(4 Recenzie)
Novinka

€27.91 €34.89

Popis:

Funkcie

Ďalekohľad bol vynájdený Johns Hopkins University a prepustený na 1. júla. Účelom tejto štúdie je dosiahnuť maximálne zväčšenie na najmenšie efektívnej clony a zároveň zabezpečiť svetelného toku a rozlíšenie uhol ďalekohľad. Tento teleskop je prvý pokus o použitie nano-lept technológie, nano-pole technológie, mesoporous montáž technológie, thin-film mozaiky technológie a (nano-optical materiálov, aby sa rovinnosti chyba šošovky dosiahnuť 10nm. Svetelný tok dosahuje 30-krát bežných teleskopy s rovnakým priemerom. Rozlíšenie uhol je 47-krát bežných teleskopy s rovnakým priemerom. Maximálne zväčšenie dosiahol 300-krát.Toto je prvá monokulárne na dosiahnutie tohto zväčšenia a jasnosť v takom malom rozsahu.

Akademický správa ďalekohľad - Ultralight Hmotnosť Optické Systémy s Využitím Nano-vrstvy Pripravené Materiály

Ak nie sú žiadne terénne prekážky, môžete ho použiť na ľahko pozorovať ľudí alebo veci z míľ ďaleko.

Nočné videnie funkcia vám umožní použiť to zvyčajne v noci.

Zapnite automatické zaostrovanie a rozostrenie pozadia funkciu tak, že sa môžete sústrediť na pozorovanie osoba alebo vec, ktorú budete musieť dodržiavať.

Teleskopická stabilizačný systém a špeciálne statív 3D gyroskop, aby ďalekohľad je zorné pole veľmi stabilný, keď ho dosiahne zväčšenie stovky krát. Jeho výkon je lepší ako väčšina ďalekohľady so stovkami dolárov.

Plášť je vyrobený z titánu, zliatiny s vyššou mernou silu a váži iba 1.1 libier. Po predkus, dĺžka je len 7.87 cm, a môžete ľahko dať do batohu alebo vrecku pri love, cestovanie, alebo na kempovanie.

Vodotesné, Prachu-dôkaz, a Shockproof Dizajn :Dusík-plnené nepremokavé a O-krúžok utesnená optika zabránili vlhkosti, prachu a nečistoty a zabezpečí živé nepremokavé funkciu.

Ideálne pre outdoorových nadšencov a púšte prieskumníci : vreckový a musia mať pre pozorovanie vtákov, voľne žijúcich živočíchov, poľovníctvo, turistika, horolezectvo, camping, dohľad a cestovanie

Kompatibilný mobilný telefón :iPhone 11 /11 Pro/11 Pro Max /XS /XS Max /XR/X/8 a/8 /7plus /7 /6 / 6s /6plus/5/5/4s/SE, Samsung GALAXY s rezacím zariadením S10,S10+,S9, S9+, S8, S6, S6 Okraj, S5 , Note, LG, HTV, Sony, a takmer všetky ostatné smartphony na trhu. MONOKULÁRNE ĎALEKOHĽAD ŠPECIFIKÁCIE

Zväčšenie: 10-30X

Prism Typ: BAK-S1

Cieľom objektív povlak: FMC

Hranol systém: BAK-S1 Hranol

Zorné pole: 360ft/1000yds

Hmotnosť monokulárne: 0.66 libier BALÍK obsahuje

Štandardný Balík

1x 10-30X40mm Monokulárne

1x Skladovanie taška

1x Okulára a Objektívu Ochranné Kryty

1x Čistiaca Handrička

1x Popruhy

Luxusné Balík

1x 10-30X40mm Monokulárne

1x Smartphone Adaptér

1x Rozšíriteľný Statív

1x Skladovanie taška

1x Okulára a Objektívu Ochranné Kryty

1x Prenosný lano

1x Popruhy

?PREDÁVAJÚCI SPÄTNÚ VÄZBU

To umožňuje sledovať cieľ vo vzdialenom svete s viac true-to-life detaily.

Krása je všade! Poďme sa zachytiť ich, zaznamenať ich a zdieľať s ostatnými ľuďmi!

ZÁKAZNÍK OTÁZKY a ODPOVEDE Otázka : Je to monokulárne dobré pre niekoho, kto potrebuje vidieť na dlhé vzdialenosti?

Odpoveď : viem, že som ľahšie sústrediť sa a je to jasnejšie zobrazenie než pomocou ďalekohľadov. Existuje iba jedno okno zraku verzus snaží dostať dve oči spojiť dva windows vízie do jedného zobrazenia. Len som používať tento a už sa obťažovať s ďalekohľady, pretože ponúka rýchly jedného zorného poľa. Otázka:je to nosenie IPhone X? Odpoveď : Áno, je vhodný pre väčšinu smartfónov, ako je IPhone / Samsung / HuaWei, atď. Stačí len nastaviť šošovku z telefónu na ďalekohľad a nastavte uhol. Otázka:Môže to byť použitý aj bez telefónu? Podobne ako iné teleskopy, môže byť použitý s očami prostredníctvom okulárov. Úloha mobilný telefón je strieľať a záznam.

Štítky: 300x40mm, super zoom teleobjektív monokulárne ďalekohľad amazon, monokulárne zoom ďalekohľad, telescop, monokulárne telescop, eye pet patch, monokulárne ďalekohľady mesiac, telefón telescop, karta čip, box mod.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Kov

Súvisiace produkty