Nový 1 ks Zubné vosky Obrázok film Model Base Laboratórne Protézy Laboratórne Vosk Zub Gumy Model
Nový 1 ks Zubné vosky Obrázok film Model Base Laboratórne Protézy Laboratórne Vosk Zub Gumy Model
Sku: g194430
(2 Recenzie)
Novinka

€13.08 €17.43

Popis:

Popis Položky:

100% Vysoko Kvalitných

Názov: zubné vosky gumy, model base

Veľkosť:

Obdĺžnikový:110*55mm

Námestie:76*76 mm

Materiál:Silica gel

1.Poskytujú medzinárodné štandardy s ISO9001:2000 na zabezpečenie našej vysokej kvality. 2.Professianl výroba,poskytovať vysoko kvalitné dojem vaničky s konkurenčné ceny.

Balenie zoznam:

1pcs/vrece (typ môže byť zvolil)

V súčasnosti môžete platiť pomocou Boleto, Visa, MasterCard, Viazaný,Boleto,Western Union. Viac možností platby budú k dispozícii na Golstroj.sk v budúcnosti .

1.Tovar ste si objednali budú zverejnené v tretí pracovný deň po prijatí platby. (Budeme vás informovať e-mailom, ak akékoľvek oneskorenie došlo v dôsledku dovolenku udalosti.) 2.Všeobecne dodacia lehota je medzi 5-60 pracovných dní. (Po dopravy začal, aby sa bude monitorovať a sledovať položky budú zverejnené na Golstroj.sk.) 3.Upozornenie nebudeme zodpovední za ciel, môže byť ciel v dôsledku niektoré krajiny colnej politiky .Akonáhle sa to stalo, prosím, colné odbavenie sami. Príručka na riešenie problémov, ako nižšie

* Prosím, kontaktujte nás pre podrobnejšie informácie o správy, e-maily alebo obchodný manažér.

* Skontrolujte, či balík, a položku opatrne. * Ak máte akékoľvek iné požiadavky mohli by ste nám povedať!

* Pozrite si prosím balíček a položku pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém. * Ak máte akýkoľvek problém, alebo nie sú úplne spokojní s nákupom, neváhajte a kontaktujte nás najskôr pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme vyriešiť problém uspokojiť vás. * Ak žiadny problém, prosím, zanechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.

Štítky: zubné nástroj zubár, zubné laboratórium vosk, alex a ani, zubné laboratórium, film hračka, zliatiny zubné protézy, zubné laboratórium laboratórium, ammonite madagaskar, model zuba, zuby vosk.

  • Veľkosť: Large
  • Položka Druh: Bielenie Zubov
  • Názov Značky: GLONXD
  • NET WT: 30g
  • Číslo Modelu: Zubné laboratórium protézy laboratórne vosk bielenie zubov gumy model
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Typ Jednotky: kus
  • Zložka: 300 g

Súvisiace produkty