Zhenwei Skrutkovanie Matica Zliatiny Stavebné Bloky Jeep Model Stavebné Inžinierstvo KMEŇOVÝCH Hračka Nastaviť Zmontované Jeep Hračky
Zhenwei Skrutkovanie Matica Zliatiny Stavebné Bloky Jeep Model Stavebné Inžinierstvo KMEŇOVÝCH Hračka Nastaviť Zmontované Jeep Hračky
Sku: g194737
(1 Recenzie)
Novinka

€14.28 €20.40

Popis:

Zhenwei Skrutkovanie Matica Zliatiny Stavebné Bloky Jeep Model Stavebné Inžinierstvo KMEŇOVÝCH Hračka Nastaviť Zmontované Jeep Hračky

Produkt model: LT-B48

Názov Produktu: Kovové Montáž-Čierny Jeep

Platné vek: od 8 rokov

Montáž obtiažnosti:

Balenie: Taška funkcie opp (bez pôvodnej krabice, sa pozornosť)

Hotové Veľkosť:18*11.5*11.5 CM

Číslo: 251 Ks

Existuje nespočetné množstvo high-tech hračky na trh. Hoci sú tieto výrobky sú "po zuby ozbrojení" s vysokou technológiou a majú krásny a bezchybný vzhľad, majú zväčša odkázané deti na proces myslenia a robenia vecí. Detí schopnosť používať svoje ruky a nápadov je stále slabší a slabší. Táto hračka dáva deťom priestor na vytvorenie myšlienky a vytvoriť osobné funguje.

Výhodou takejto hračky je, že môžu zlepšiť detské myslenie a ruky!

Rozvíjať dobré myslenie a praktické zručnosti od útleho veku je dôležité, aby jeden rast.

Či už v poľnohospodárstve, alebo priemyselné vek, schopnosť myslieť a praxe, bez ohľadu na to, aký druh práce bude veľmi vynikajúci!

Komplexné výhody z kovu, montáž vozidla

1 Vysoká kvalita: výrobok je vyrobený podľa zliatiny zinku a prešla prísnou povrchovej úpravy.

2 výrobok je založený na abstraktné dizajn rozvoj skutočnými hračkami a môžete si vychutnať procesu montáže. Po zhromaždenie je dokončený, budete mať pocit úspechu a môže sa použiť opakovane.

3 Funkčný popis z kovu, montáž vozidla

4 Zbierky: Tento výrobok môže byť zhromaždené ako jemné fyzického modelu

5 Rozvoj inteligencie a schopností. Deti uplatňovať svoje prst flexibilitu prostredníctvom procesu mechanické montáže, kultivovať mozgu logického myslenia, schopnosti, predstavivosť a praktické schopnosti. To tiež vlaky a sprevádza hráča mechanické tvorba záujem a schopnosti.

Je vhodným partnerom pre deti a mládež. Peibaite, bývalý profesor na Massachusetts Institute of Technology, povedal: vedomostí ste sa naučili v tom, že je pôsobivejšie než čokoľvek má niekto vás učili. Jeho korene sú hlbšie v mozgu.

6 Zlepšiť váš stav mysle. Moderné high rytmus života ľudí sú často nervózny a podráždený, psychologické zložité a osamelý, zakalená. Tento produkt je ako "detská hračka" a evokuje svoj "záujem", aby ste mohli prežiť v čase šťastné dieťa a obnoviť svoje panenstvo a pokoj.

Štítky: žeriav urob si sám, jeeg robot, auto jeep hračka, jeep wrangler, tehla jeep, boot koberec, prekročiť, kovové mlyn auta, lego sada technic, creativ mozaika.

  • Funkcia: DIY puzzle, hands-na mozgu, inteligencia, rozvoj
  • Číslo Modelu: LT-B48
  • Umenie.Č.(článok číslo): LT-B48
  • Čiarový kód: Áno
  • Certifikácia: 3C
  • Vek uplatniteľné: nad 7 Rokov
  • Vekové Rozpätie: Grownups
  • Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Komoditné 3C Overovací Kód: 2012152204008587
  • Tému: Doprava
  • Upozornenie: Nie lastovička
  • Názov Značky: zhenwei

Súvisiace produkty