Prémia Kvality Plodín Equestrianism Kôň Plodín 18" Real Koni Plodín Bič s Originálne Kožené Hornej
Prémia Kvality Plodín Equestrianism Kôň Plodín 18" Real Koni Plodín Bič s Originálne Kožené Hornej
Sku: g194836
(3 Recenzie)
Novinka

€9.87 €14.10

Popis:

✔ Pravej KOŽE - Ostatné jazdecké bičíky používať lacné kvalitné falošné kože. To výrazne ovplyvňujú vaše skúsenosti a kvalitu koni plodín ako celku. NAŠE plodiny použitie vysoko kvalitná pravá koža.

✔ Prvotriednej KVALITY - Každý z plodín na koni opatrenia na 19" dlho. Vyrobené z vysokokvalitných materiálov s pevným anti slip grip. Silné flexibilné PVC, laminát kmeňových zabalený v nylon popruh poskytuje premium skúsenosti.

✔ ĽAHKÉ A POHODLNÉ: Aj keď ste povinní vykonávať skok bat, to spôsobí žiadne nepríjemnosti, keď ste na koni. Na Rekink Skok Bat je ideálny veľkosť, 19" s pletená hriadeľa a originálne kožené slučky krídlovky. Je to pohodlné a ľahký do ruky.

✔ SPRÁVNE MNOŽSTVO podnetov: V popper dáva správne množstvo podnetov na svojho koňa. Táto prémia na koni plodín je ľahký a jemný ako aj veliaci, aby váš kôň chápe jasné pokyny, ktoré ste im. Je to skvelé pre začínajúcich jazdcov a všetky druhy koní

Štítky: kôň bič, fouet kuchyňa, vybaviť kôň, jazda plodín bič, kožený bič, bullwhip, podnietiť koňa, naruto sharingan hračka, obrana bič, jazda na koni.

  • Druh: Jazdecké Bičíky

Súvisiace produkty