T1B/99J Ombre Zväzky S Uzáverom 3ks Ľudské Vlasy Zväzky S Uzáverom Brazílsky Rovné Vlasy Zväzky S Uzáverom Non Remy
T1B/99J Ombre Zväzky S Uzáverom 3ks Ľudské Vlasy Zväzky S Uzáverom Brazílsky Rovné Vlasy Zväzky S Uzáverom Non Remy
Sku: g194844
(0 Recenzie)
Novinka

€73.39 €116.49

Popis:

verzia=1.6; dátum=20180921

guanlian_Begin

guanlian_End

WOMENDEXINXIANGMIAO_Begin

WOMENDEXINXIANGMIAO_End

Máme všetky druhy vlasov chcete, ak chcete, aby akýkoľvek typ vlasov (brazílska, peruánsky, malajzie a tak ďalej ), alebo akýkoľvek účes (ako na obrázku, alebo akékoľvek iné), prosím, kontaktujte ma kedykoľvek, čaká na vás !!!!!!!!!!!

Dĺžka Vlasov

(palec/cm) 10" 12" 14" 16" 18" 20" 22" 24" 26" 28" 25 30 35 40 45 50 55 60 65 70 Útek Šírka (palce) 100" 95" 90" 85" 80" 75" 70" 65" 60" 60" Štandard (Zväzok) 2-3 3-4 4-5

Prelievanie Test Spleť Zadarmo Test Dôležité Upozornenie: Sušič na prijala pokročilé technológie, aby silný útok , vlasy nebude zhadzovať. Dôležité Upozornenie: Prst -česanie cez vlasy hladko . Nenechajte si česať vlasy silou. Kupujúci Zaplatiť prepravné náklady, ktoré Predávajúcemu zaplatiť náklady na dopravu Foto poskytujeme Výmenu k dispozícii Odpor/Nevhodné ÁNO Zmeniť štýl alebo farbu ÁNO Doprava zle položky alebo farby áno áno áno áno ÁNO Kvality problém áno ÁNO ÁNO Umelé dôvodu nie nie nie NIE

Milý priateľ, ak ste spokojní s našimi vlasmi,ja naozaj dúfam, že nám môže dať všetkých 5 hviezd spätnú väzbu na vlasy s vaše krásne obrázky a pekné slová v ňom, je pre nás veľmi dôležité. Ak sa vám to, pošleme vám krásny darček v hodnote $20 v ďalšej nakupovanie a $5 pre vašu spätnú väzbu, ak nie ste spokojní s vlasmi, ktoré ste obdržali, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo sporu. Budeme sa snažiť, aby to riešili a make-up pre vás, ďakujem!

Byť Extrémne Jemný

Štetcom alebo štýl predlžovanie vlasov jemne pri starostlivosti o nich môže zabrániť vlasy z hádka. Použite mäkkú-bristled štetcom, začnite v hornej a pomaly, prácu si cestu dole. To je najlepší spôsob, ako sa o ne starať, ako vaše vlastné vlasy.

Umývanie S Hydratačná Starostlivosť O Vlasy Produkty

Umyte si vlasy na najviac 3-krát za týždeň s hydratačná starostlivosť o vlasy produkty. Pretože vaše rozšírenia nie sú stále prírodné oleje z vašej pokožky hlavy, aby sa vaše vlasy v dobrej kondícii, to budú udržiavať vlhkosti od shampooing zároveň nie sušenie ich von z viac-shampooing.

Použiť Ochranný Tepla

Použitie tepelného náter na predlžovanie vlasov, aby sa znížilo riziko poškodenia tepelného každom použití vykurovacieho spotrebiča na vlasy.

Hlboký Stav

Raz týždenne, opatrne dať vaše rozšírenia v vlažnou vodou a aplikujte trochu kondicionér všade. Udržať asi 20 minút, potom opláchnite vodou a nechajte uschnúť prirodzene používate ranu na vlasy vám ich poškodeniu, ak sa použije príliš veľa. Ak je to potrebné, dať vlasy na chladnom prostredí .

Udržať Končí Zdobené

Ako opatrní, ako si môžete, vaše ľudské vlasy rozšírenia bude s najväčšou pravdepodobnosťou sa dostať štiepeniu. Aby nedošlo k jeho poškodeniu, presunúť do chĺpka, udržať orezávanie končí každý 6-10 týždňov. Môžete to urobiť sami pomocou salon nožnice alebo ísť do hairstylist o pomoc.

Štítky: kučeravé vlasy, panna, tinash, vallbest brazílsky rovné vlasy zväzky, brazílsky kučeravé vlasy väzba, brazílsky curl väzba, ľudské vlasy bundlls, bundl s closur, nafun brazílsky rovné vlasy zväzky, 8 vlasy, stratiť ľudské vlasy zväzky.

  • Najdlhšie Vlasy Podiel: >=5%
  • Číslo Modelu: Brazílsky vlasy väzbe zväzky s uzáverom
  • Názov Značky: Wonder girl
  • Chemické Spracovanie: Narovnané
  • Materiál Triedy: Non-remy Vlasy
  • Ľudské Vlasy Typ: Brazílsky Vlasy
  • Vhodné Umiera Farby: môže byť zafarbená na #27 farby
  • Textúra: Rovné
  • Môže Byť Permed: Áno
  • Balenie: 3 ks Útku a 1 pc Uzavretie

Súvisiace produkty