Duálne Pripojenie Bluetooth 5.0 Aptx Nízku Latenciu Aux 3,5 mm RCA SPDIF Optický TV Audio Vysielač, Prijímač Bezdrôtovej Music Adaptér
Duálne Pripojenie Bluetooth 5.0 Aptx Nízku Latenciu Aux 3,5 mm RCA SPDIF Optický TV Audio Vysielač, Prijímač Bezdrôtovej Music Adaptér
Sku: g195054
(1 Recenzie)
Novinka

€20.82

Popis:

Bluetooth 5.0 Aptx Nízku Latenciu SPDIF Hudby Vysielač, Prijímač Pre Domáce Audio Stereo Údajového Produktu: Bluetooth Verzia Bluetooth V5.0+EDR, Triedy II s Bluetooth Profil A2DP, 1.3.1, AVRCP 1.6 Bluetooth Chipset CSR8670 Hudobný Formát Codec Vysielač Konci aptX™ Nízku Latenciu, aptX™ , MP3, SBC Prijímač Konci aptX™ Nízku Latenciu, aptX™ , AAC, MP3, SBC Viacbodové Pripojenie Vysielača Koniec Podpory, ktoré chcete spárovať s 2 Bluetooth Slúchadlá, slúchadlá, reproduktory súčasne Prijímač Koniec Podpory, ktoré chcete spárovať s 2 Bluetooth Mobilnými telefónmi súčasne Bluetooth Rozsahu 30 metrov Bluetooth Frekvencia 2.402-2.480 GHz Veľkosť Produktu 60*60*20 mm Batéria vstavaná Li-Po 450mAh Nabíjateľná Batéria Materiál ABS+PC Plne Čas Nabíjania 2 Hodiny Pracovnom Čase 20 Hodín Audio Port Stereo 3,5 mm vstup/výstup, Optický SPDIF Vstup/Výstup Prehľad Produktu: Bluetooth V5.0 Technológia Binyeae prijíma najnovšie Bluetooth verzia 5.0 CSR8670, lepšiu stabilitu pripojenia, rýchlejšie párovanie, a znížená spotreba energie na pripojených zariadeniach (napr. telefón), keď bezdrôtové streamovanie audia. Flexibilné Spojenia a Úplné Kompatibilita 1) Binyeae podporuje aj 3,5 mm (AUX a RCA) a optický (SPDIF) digital pre home/car audio vstup (ako vysielač Bluetooth na pripojenie vášho Non-Bluetooth, TV a ďalšie audio/video prehrávačov) a výstupu (ako Bluetooth Prijímač pripojte non-Bluetooth reproduktor, zosilňovač a pod.) 2)Podporu, aby sa váš non-Bluetooth prehrávača, ako je bežné TV, CD prehrávač, PC a tak ďalej, do Bluetooth prehrávača. 3)Aj podporu, aby sa váš non-Bluetooth reproduktor, ako obyčajné slúchadlá, zosilňovač, car audio reproduktor a tak ďalej, do Bluetooth reproduktor. 4) Podpora ak chcete spárovať s telefónom, IOS a Android alebo iné systémy (ako Bluetooth prijímač ), alebo páry s Bluetooth slúchadlá, reproduktory, zosilňovač (ako vysielač Bluetooth) Bluetooth 5.0, alebo dozadu verzia Bluetooth 4.2 4.1 4.0 alebo nižšiu verziu. Vysielač, Prijímač 2-v-1 Audio Spojenie Spoločník 1) Binyeae má silný bezdrôtové audio streaming schopnosti. Slip vysielač & prijímač do batohu, alebo taška na prenosný počítač, a to aj on-the-go, bez najmenšej námahy. Tento vysielač & prijímač je ideálnym bezdrôtovým audio riešenie pre široký rozsah situácií a používa. 2)Vysielač režim bezdrôtovo streamuje audio z non-Bluetooth (TV/mp3/desktop/mp4/CD Prehrávačov) domov stereo systémy na vaše Bluetooth reproduktory alebo slúchadlá. 3)Prijímač režim bezdrôtovo streamuje audio z vášho Bluetooth telefón, iPad alebo tablet do svojho káblové stereo, reproduktory alebo slúchadlá , nech aute alebo doma audio prehrávania prehrávanie zvuku.

Dlho Bluetooth Streaming Rozsah Super dlhé prijímanie&prenosovú vzdialenosť, otvoreného a slobodného colného pásma môže dosiahnuť viac ako 30 metrov. Najvyšší Aptx Nízku Latenciu Audio Pripojenie a Kvality umocňuje Bluetooth V5.0 CSR8670 s Aptx Nízku Latenciu a audio pre dokonalý a bohatý zážitok z počúvania, prináša rýchle, jednoduché, energeticky efektívne pripojenia a vylepšené bezdrôtový kvality zvuku na vašom Aptx a Aptx Nízku Latenciu-kompatibilné prehrávače reproduktory a cez obe vysielač a prijímač konca. W i-tej aptX Nízkou Latenciou, môžete teraz sledovať TV / Film / Video a počúvať high-jasnosť zvuku v synchronizované móda A bez znateľné audio delay, Poznámka: (Aptx a Aptx-ll stream audio/z pre Bluetooth reproduktor a prehrávače slúchadlá, ktoré podporujú Aptx&Aptx-ll.) Vynikajúci produkt vzhľad , Kompaktný dizajn mini veľkosť: 62*62*20mm, ľahký: 46g.

Viacbodového Pripojenia. 1)Ako Bluetooth prijímač, Binyeae podporuje pár s dvoma Bluetooth hráčov (Mobilné telefóny Android alebo IOS systému z akéhokoľvek Bluetooth verzia), s Bluetooth vysielač, Binyeae podporuje pár s dvoma Bluetooth reproduktory v rovnakom čase (Bluetooth slúchadlá, headset, zosilňovač TV), vychutnať si pôžitok z zdieľanie s priateľmi, páry, rodiny, a tak ďalej. 2)S podporou dvoch pripojení súčasne, Vy a váš milovaný môžete sledovať video alebo počúvať hudbu bez rušivých deti dve zariadenia súčasne pripojený. Či už ste streaming pre rôzne reproduktory alebo na dve slúchadlá, takže môžete sledovať v tichosti, každý môže zdieľať zábavy.

S Bluetooth párovanie tlačidlo, môžete ho stlačte na rýchle párovanie s druhým zariadením Bluetooth po spárovaní s prvou. Už nie je potrebné vypnúť funkciu Bluetooth prvého zariadenia Bluetooth. Jednoduchšiu obsluhu.

Štítky: serie led google, rio 5 radenie, séria 4 f32 kľúč, séria 4 zobrazenie, rino 650t recenziu, opláchnite kefa mini, seržanti silné, rinocerous tlač, rio blu pozadie.

  • Funkcia: ezcast
  • Zvukovej Stopy: Dvojité
  • Rozhranie: USB
  • Podpora Apt-x: Áno
  • Číslo Modelu: bluetooth vysielač, prijímač
  • Podpora Pamäťovej Karty: No
  • Package: Áno
  • WIFI Štandard: ŽIADNE
  • Bezdrôtové Typ: Bluetooth
  • Podpora formátu AAC: Áno
  • Názov Značky: BINYEAE
  • High Definition Podporu: ŽIADNE
  • Obsah: Audio

Súvisiace produkty