DFRobot Gravitácie Série MOSFET Napájací Radič V1.0, 5~36V DC 0~20A PH2.0-3P Rozhranie pre Arduino /Raspberry Pi /Lattepanda atď
DFRobot Gravitácie Série MOSFET Napájací Radič V1.0, 5~36V DC 0~20A PH2.0-3P Rozhranie pre Arduino /Raspberry Pi /Lattepanda atď
Sku: g195114
(1 Recenzie)
Novinka

€4.44 €4.67

Popis:

DFRobot 100% Originálne Sériu Gravity MOSFET Napájací Radič V1.0, 5~36V DC 0~20A PH2.0-3P Rozhranie kompatibilné s Pc / Raspberry Pi / Lattepanda atď. Úvod Vo väčšine projektov pre Arduino, relé sú prvou voľbou ak chcete riadiť niektoré veľké aktuálne zariadenie. To si vyžaduje určité množstvo súčasných riadiť vnútornej cievka pre pick-up kontakt. Ale pre niektoré MCU, ako Intel Edison, Intel joule, lilypad, Raspberry Pi a iné microcontroller s obmedzeným množstvom aktuálnych GPIO, je ťažké riadiť jeden alebo viac relé súčasne. V MOSFET napájací radič je modul, ktorý sa môže riadiť veľký prúd zariadenie s obmedzeným aktuálne GPIO. To funguje ako MOSFET relé alebo MOSFET driver. Keď si dať digital high-úroveň signálu (3.3~10V), MOSFET zapne, naopak. V porovnaní s relé modul, MOSFET napájací ovládač je kompatibilný s Pc, Raspberry Pi, Lattepanda a iné Microcontroller, podporuje 3.3~10V logika power control. Na VIN port podporuje 5~36V; 0~20A príkon, ak prúd je nad 10A, odporúčame externého chladiča. A MOSFET podporuje rýchle ON-OFF vypínač, spínacie frekvencie príde 1KHz. To je dobré miesto pre robot control. V MOSFET power controller je dodávaný so štandardným PH2.0-3P gravitácie rozhranie. To robí modul kompatibilný s Arduino IO rozšírenie štít. Plug and play, jednoduché použitie.

Upozornenie: funguje to s jednosmerným prúdom (DC) len! Fotografie Špecifikácia VIN Prevádzkové Napätie: 5V~36V DC VIN Prevádzkový Prúd: 0A~20A (Naznačujú, externý chladič, keď aktuálny nad 10A ) Logika Prevádzkové Napätie: 3.3~10V DC Logika riadiaci Signál: 3.3~10V DC Frekvencia Spínania: 0~1KHz Prepínanie Znak: T(v)=20us/T(off)=50us Prevádzková Teplota: -55~155 Stupňov Celzia Typ Rozhrania: PH2.0-3P Rozmer: 44*32 mm/ 1.73*1.26 palcov Poštovné Zoznam Gravitácie: MOSFET Napájací Radič x1 Gravitácie Digitálny Kábel Senzora x1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Spracujeme najviac, aby do 48 hodín po platbe na overenie a ponúknuť sledovanie č. s každým sa Zaoberajú(Golstroj.sk len môže naplniť sledovanie Nie po 24 hodín). Podporu po celom SVETE DOPRAVA. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). DHL/Fedex Sledovania No Možno Zmeniť po položka prísť Hongkong(napr.sme dodaní položky v piatok a vyplniť sledovanie Nie,ale sledovania Č môžu byť Zmena v pondelok, ak Zásielku prísť Hongkong). SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku v primeranom dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás prvý(pls nechcem dať negatívnu spätnú väzbu pred obráťte sa na nás!). Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Ak je celková suma objednávky sú menej ako $2, Môžeme len dodaný Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus! Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité ,prosíme, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Pre ruský kupujúci,pls ponúkajú meno a priezvisko ako politika vyžaduje. Pre Kupujúceho z ruskej Federácie,Argentína,Ukrajina,Položka môže loď cez Čína Príspevok Registrované Air Mail, Singapur, Pošta, EMS, ak sa rozhodnete DHL/Fedex ako komplexná colná deklarácia procesu. Pre Kupujúceho Z Brazílie, pls ponúkajú Dane Nie je chcete loď cez DHL/Fedex,alebo položiek bude loď cez EMS keď sa rozhodnete DHL.

Štítky: rack raspberry pi, muži pi, digitálny modem, pin rasbery pi, čokoládou pi 3 8gb kit, raspeberry pi 3b prípade, 4 raspberry pi model b, fr mosfet, arduino dfrobot, čokoládou pi 5.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Názov Značky: DFRobot
  • Demo Rada Typ: RAMENO

Súvisiace produkty