Bluetooth ! 72v 8000w QS V3 273 elektrický bicykel hub motor na prestavbu s TFT farebný displej
Bluetooth ! 72v 8000w QS V3 273 elektrický bicykel hub motor na prestavbu s TFT farebný displej
Sku: g195265
(4 Recenzie)
Novinka

€755.92

Popis:

72v 8000w QS 273 elektrický bicykel hub motor na prestavbu s TFT farebný displej + Zadarmo Pneumatiky

Aký je rozdiel našej súpravy a iné pôvodné auta ????

1. Používame V3 Zakrivené magnet 8000w motor , má b igger krútiaci Moment , Vyššia efektívnosť , výkonnejšie než V2

2. Regulátor je sabvoton sínusová vlna , môže program PC a Bluetooth ( kompatibilné s Andrord a Iso system )

Funkcia : Plavba Funkcie , E-brakeing Funkciu , Rekuperačné Brzdy Funkciu , Napätie, JEDNOSMERNÝ Prúd ;

E-Brzda Prúd ; Toku oslabenie otvoriť a zavrieť; Toku oslabenie Prúdu ; Regeneračné Aktuálnej Teploty; ochrana nastavenie pre motorové & controller ; typy Chýb a tak ďalej . 3. Nový dizajn TFT Farebný LCD displej.

FUNKCIE : 5 úrovní ovládania rýchlosti ; kapacita Batérie , Čas , veľkosť kolies vybrať; heslo pre nastavenie; vzdialenosť atď.

4. Všetky časti s rýchle uvoľnenie nepremokavé konektor ( Controller , displej , plyn , Brzdy )

Obsah balenia pre 8kw klince na prestavbu :

1x QS 273 8000 w striedavé hub motora

1x Hliníkový ráfik Motocykla s 10g špice, montovaný s motorom ( 18" 19" 21" na výber )

1x Sabvoton 72v 150Amp sínusová vlna radič, môže byť prgrammable cez PC .

1x Free Bluetooth App

1x USB konektor , ktorý je prepojený s POČÍTAČOM .

1 x Vodotesný kábel

1 x TFT colouful displej

1x Elektrický brzdové páky wuxing značky

1x Twist plyn alebo palec plyn

1x jednolôžková freewheel.

1x dobrý balík .

O Prepravné 1. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. 3. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 4. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie. 5. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, Ak nechcete prijímať položky po 20 dňoch, prosím, kontaktujte nás, Budeme sledovať. O po-predajný servis 1. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 2. Po tom, ako dostanete tovar, ak nechcete vedieť, ako ho použiť, prosím, cítiť sa slobodne, kontaktujte nnebikes, budeme sa snažiť v našich silách, na riešenie všetkých problémov. 3. Naša spoločnosť poskytuje na 1 rok zadarmo záruky. Do 1 roka, ak výrobok časti majú problém(ako poistka, BMS, kufrík, nabíjačka), budeme poskytovať nové diely zdarma(Budete musieť poskytnúť silný dôkaz, ktorý ukazuje, tieto časti boli poškodené), stačí, ak nesú nákladnej dopravy. Zároveň sme tiež môže poskytovať zadarmo technology consulting. 4. Do 5 dní po tom, ako dostanete tovar, ak zistíte, že existuje problém s tovarom, prosím, kontaktujte nás, čo sa náš technik skontrolovať obrázky a dôkazy, ktoré poskytujete a uistite sa, že je ture, sme sa dohodli, že vytvoria nové tovaru k vám, alebo vrátiť tovar. Obaja sme znášať polovicu nákladov. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale a musíte nám poskytnúť prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po číslo. Po prijatí ste tovar, vrátime vám celú sumu. 5. Ak máte pocit, že služba nie sme dosť dobrí, povedzte nám, prosím, Budeme ocenia váš návrh a my budeme pokračovať v zlepšovaní sa. O Spätnú Väzbu 1. Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! 2. NNEBIKES ocenil, ak by ste mohli dať nám 5 STAR spätnú Väzbu a nechať Pozitívnu spätnú Väzbu na sos po transakcia ukončená a my vám nejaké zľavy, alebo nejaký darček pre vašich najbližších, aby Sme určite bude dovolenky vás Pozitívna spätná Väzba raz dodanie je potvrdené. 3. Ak máte akékoľvek iné produkty, ktoré nebudú mať v našich webových stránkach,môžete mi povedať! Všetko, čo sme urobili nie je dobre,Pls napíšte nám! 4. Som veľmi ocenil, keby ste mi môže dať pozitívnu spätnú väzbu, keď sa dostanete tovar,mali By ste mať žiadny problém,pls nezabudnite na kontakt so mnou asap.Ďakujem. . Upozornenie: Niektoré krajiny môžu uložiť dovozného cla na obale. Cena nezahŕňa dovozného cla, dane .Vďaka

Štítky: 1000w motor, 72v dc motor, electr skúter, 24v striedavé motora, bldc, Striedavé, 3000w motora, 8000w motora, 8fun 36v 250w motor, hub motorových kolies.

  • Model: QS 273 V3
  • Inštalácia šírka: 155 mm
  • Hmotnosť: 20 KG
  • Verzia: 3,5 T / 5T
  • Max Krútiaci Moment: 190N.m
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Dizajn: Striedavé
  • Názov Značky: Jazda Šťastie
  • Volt: 72v 8000w
  • KV: [email protected] / 9.5 KV @ 5T
  • Typ Motora: Striedavé Non-prevodový Náboj Motora
  • Magnet: 40H KRIVKY Magnet
  • Max Rýchlosť: 960rpm/min
  • Príkon: > 400w
  • Napätie: 72V
  • farba: čierna

Súvisiace produkty