Vlasy Rovné Stroj Vyrobený Remy Vlasy Rozšírenia 0,8 g/ks 50pcs/ Set Rovno Keratínu Nechtov U Tip Ľudské Vlasy
Vlasy Rovné Stroj Vyrobený Remy Vlasy Rozšírenia 0,8 g/ks 50pcs/ Set Rovno Keratínu Nechtov U Tip Ľudské Vlasy
Sku: g195362
(2 Recenzie)
Novinka

€11.70 €27.21

Popis:

Môžete Vlasy Farbené Alebo Bielené?

Áno, určite to môže byť farbené,pokrčené,narovnané,žehlička flatted a bielené ako svoj vlastný štýl. (PS: Pls nemajú presiahnuť 150 C, alebo vlasy budú zničené.

Ako kefa moje vlasy?

Použitie široký-zub špirála jemne umývať si vlasy. kučeravé vlasy pls hladké vlasy po ruke. Nie kefa na vlasy od koreňa k špičke, a to počnúc končí, hrebeňom cez a potom od stredu, potom sa nakoniec ide zhora.

Prečo Sú Moje Vlasy Útku Dostať Spleti?

Ako je to 100% ľudské panenské vlasy, vlasy, je stále s full kožičky, zosúladiť v rovnakom smere. Po tom, čo sme urobiť rovné vlasy do rôznych curl modelov, kožičky, o každý prameň vlasov je už ležia vedľa seba, to môže byť hore a dopredu, to je dôvod, prečo niekedy budete cítiť, že to nie je veľmi ľahko spustiť vaše prsty cez vlasy, a je to jednoducho preto, že má štýl vlasov a kožičky sú zastavenie vaše prsty, pretože z toho, čo sa môže reagovať vaše prsty nejaký votrelec. Vlasy môžete dostať zamotaný, pretože je to príliš suché a zhromažďovanie príliš veľa prachu a ostatné veci, v tomto čase nezabudnite umyť s šampón, pretože to chcel aby to bolo ešte horšie. Umyť čistou teplou vodou a hlboké stave, na chvíľu, to bude lepšie a lepšie!

Po robotníci šiť vlasy kusov v balíku, môžu tam byť nejaké krátke kúsky, ktoré nie sú pripojené na útek, tak pri prvom hrebeňom alebo umyť, to bude ísť von. To nie zhadzovať, špirála ich von a bude to v poriadku. Na wefts sú dvojlôžkové vypracovaný stroj útku, aby sa zabránilo uvoľňovaniu, ak budete musieť znížiť útku upraviť objem vlasov pre vašu inštaláciu, pls uistite sa, že tesnenie okraje wefts, takže to nebude haly. A nikdy umyť alebo česať vlasy s príliš veľa sily, je panenské vlasy, potrebuje viac lásky, starať sa o to,alebo to bude vylamovať.

Ako umývanie moje vlasy?

Vlasy môžete dostať zamotaný, pretože je to príliš suché a zhromažďovanie príliš veľa prachu a ostatné veci, v tomto čase nezabudnite umyť s šampón, pretože to chcel aby to bolo ešte horšie.Umyť čistou teplou vodou a hlboké stave, na chvíľu, to bude lepšie a lepšie!

Ako nosiť?

Krok 1: Jasne Identifikovať Predné-zadné Smer. Detangle Vlasy S Parochňu Hrebeň.Otvoriť Všetky Klipy na Spodnej strane Vňaťou.

Krok 2: Miesto Predný Okraj Vňaťou Cca 1-2 cm Od Prednej časti Vášho korienky vlasov, umiestnenie Nad Oblasťou vypadávanie Vlasov a Zaistite Predný Klip.

Krok 3: Miesto Svetlo, Tlak Cez Vrchol Hairpiece a Spustiť Vaše Prsty Cez Dĺžka Základne na Zabezpečenie Späť Klip.

Krok 4: Štýl a Zmes Vlasy, ako potrebujete.

Štítky: nigo, microlink, predĺženie vlasov paketové, nail art, pocit vlasy, dh nechty, keratín, itips ľudské vlasy extentions, čelné čipky parochne, rozšírenia kia.

  • Typ Farby: Čistá Farba
  • Vhodné Umiera Farby: Tmavšie Farby Len
  • farba: 1B#,#4,#1,#2,#8,#12,#14,#18,#24,#27,#60,#613,Šedá
  • Druh: Klinec / U Tip
  • Jednotky Hmotnosti: 1g/oblasti činnosti
  • Materiál Triedy: Remy Vlasy
  • Lode Z: CN
  • Názov Značky: QHP
  • Ľudské Vlasy Typ: Brazílsky Vlasy
  • Môže Byť Permed: Áno
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Textúra: Rovné

Súvisiace produkty