AIS Pilot Plug WiFi KSN11-C Vstavaný GPS ROT
AIS Pilot Plug WiFi KSN11-C Vstavaný GPS ROT
Sku: g195426
(5 Recenzie)
Novinka

€348.62

Popis:

MANUÁL:

Úvod:

KSN11-C je najnovšia verzia z našich produktov, ktoré WiFi&Bluetooth a USB spojenia s vstavaným-in ROT GYRO senzor.tu sú niektoré z hlavných funkcií na KSN11-C. zabudovaný GPS prijímač a Stabilné ROT sernsor , Vymeniteľné batérie viac ako 28hrs práca,vstavaná Automatická korekcia pre polarita obrátil problém (TX+- alebo RX+-) v niektorých z lode AIS pilot zástrčku, Oddelené kábel medzi lode AIS pilot plug and jednotky(pripojenie na jednotku pomocou Micro USB),Dimentions 95*54*26 mm čistá hmotnosť 160 g ,prenosný dizajn viac je ľahké dať vo vašom vrecku.

Nové jednotky stále poskytuje jednoduchý spôsob, ako získať údaje z plavidla Automatický Identifikačný Systém ( AIS Trieda A Trieda B ) zariadenie a priamo na ich vlastných ECDIS PC alebo PPC,iPhone,iPad, ktoré postavený-v, W-lan adaptér .KSN11-C vysiela všetky relevantné informácie, napríklad AIS ciele, lode Pozíciu, Nadpis, SOG,OZUBENÉ a ROT(rate-of-turn) cez TCP/IP protokol. Vhodné pre použitie s SEAiq Pilot (odporúča sa) , Transas Pilot PRO , iSailor alebo iných osôb na iPad ; AisPilot na Android.

Funkcie: IMO Štandardné AIS Pilot Konektor rozhrania(AMP) pre námorníkov obchodného; Kompatibilné s IEEE 802.11 b/g/n; LCD true color displej pre pracovné stav; Vstavaný ROT senzor,Presnosť 0.5°/m,Resolusion 0.1°/m; Vstavaný GNSS,Súbežné príjem do výšky 3 GNSS (GPS,Galileo,BeiDou); HDOP:Samostatný Vstavaný automatický senzor pre správnu polaritu obrátil problém (TX+- alebo RX+-) v niektorých lode AIS pilot zástrčku; WiFi 2.4 G,umožňuje Max 3 klientom prístup v rovnakom čase; Bluetooth EDR&BLE duálny režim,podpora verziu.2.0~4.0 Class2; USB, Sériový port,prenosová rýchlosť 38400bps; Bezdrôtový príjem AIS dátach z AIS Pilot Zástrčku,Rozsah 300meters (Žiadosť KSN11-F); Vymeniteľné batérie 28 ~40 hod pokračovať v práci,stav batérie displej na App(Podporované SEAiq); Vlastné GPS a ROT výstup na NMEA vety spolu s lode AIS v rovnakom čase; výber v PONUKE na obrazovke funkcie ON/OFF; Vody dôkaz IP55; Čistá hmotnosť 160 g s batériou; Prenosný dizajn,Rozmery d*Š*H :94mm*54 mm* 26 mm; prevádzková teplota: -25°~85° Antény WiFi: 4db CE, FCC, Osvedčenou;

Obsah balenia: AIS Pilot Plug KSN11-C Jednotky......1pcs Napájací Adaptér Napájanie: Vstup: AC110v~240V 50/60Hz, Výstup: DC5V 1.2......1pcs Micro USB nabíjačky......1pcs AIS pilot konektor micro kábel......1pcs

Záruka Politiky:

AIS PILOT PLUG WiFi jednotiek sú vyvinuté a vyrobené tak, aby meed vysoké technické požiadavky a požiadavky užívateľov,ak správne používať a udržiavať pravidelne,jednotka by mala poskytovať niekoľkých rokoch prevádzky a byť veľmi užitočný produkt. Predávajúci berie na vedomie, že pri pôrode,každý prístroj bol testovaný a zistilo sa, operačné. Záruka nie je platná, ak: a pokyny na otvorenie krytu neboli dodržané,nesprávne useage spôsobil poruchy,zneužívanie a náhodné,výrobok bol upravený,alebo dajte opraviť non-povolené individuálne. Záruka zahŕňa výmenu či opravu chybnej jednotky v dôsledku chybných komponentov alebo chyby, ktoré sa týkajú výroby výrobku. Predávajúci sa zaväzuje opraviť alebo vymeniť chybné zariadenie na žiadne náklady počas obdobia Šiestich ( 6 ) mesiacov od dňa zakúpenia,neobsahuje vrátiť prepravných nákladov. Zadarmo Doprava s termíne DAP na celom Svete!

Štítky: 9v zásuvky, nohy ortopedické, prispôsobiť wifi, booster wifi, pc, wifi, ai fotoaparát, asus powerline wifi, modem tp link, parochňa capless, gsm na wifi.

  • Názov Značky: KSNTEK
  • Funkcia: Firewall
  • Aplikácia: Multi-service
  • Číslo Modelu: KSN11-C
  • Max. LAN Rýchlosť prenosu Dát: 100Mbps
  • Druh: Bezdrôtové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štandardy A Protokoly: Wi-Fi 802.11 n
  • S Modemom Funkcia: No
  • Package: Áno
  • Certifikácia: FCC

Súvisiace produkty