Roztomilý Noc Svetla Budík LED Smart Deti Digitálne Hodiny Domova Pre Deti Izba Spánku Tréner Lampa Hodiny Deti Vianočný Darček
Roztomilý Noc Svetla Budík LED Smart Deti Digitálne Hodiny Domova Pre Deti Izba Spánku Tréner Lampa Hodiny Deti Vianočný Darček
Sku: g195452
(5 Recenzie)
Novinka

€16.90 €30.73

Popis:

Návod Na Použitie: 1.Aktivačný Poplatok aktivácia produktu, najprv použite, prosím, úplné nabitie batérie 2.Nastavenie času Nastavenie sekvencie: hodina --- minute --- exit --- Dlhé stlačte časové tlačidlo na späť, "hodina" bliká, stlačte tlačidlo +/- tlačidlo na nastavenie hodinu číslo; -- Kliknite na tlačidlo čas, zápisnica flash, stlačte tlačidlo +/- tlačidlo na nastavenie počtu minút, kliknite na čas znovu tlačidlo dokončiť a ukončite nastavenie času. 3. 12/24 hodinový systém prepínania Dvakrát kliknite na tlačidlo čas" " Prepínač 12-hodinový systém/24-hodinový systém. (Cyklické prepínanie) 4. Budík nastavenie Nastavenie sekvencie: hodina --- minute --- výstupu (nastavenie budíka ikonu obrátiť sa na základe predvoleného nastavenia) --- Dlhé stlačte tlačidlo ""pre otvorenie budíka 1 nastavenie budíka 1 ikonu a hodinu flash, stlačte tlačidlo +/- tlačidlo na nastavenie času číslo; -- Kliknite na tlačidlo" ", minúta bliká, stlačte tlačidlo +/- tlačidlo na nastavenie minút. Kliknite na položku budík znovu tlačidlo ukončiť budík nastavenie. Keď je nastavené upozornenie, že "" sa zobrazí ikona, a alarm je zapnutý (Poznámka: Alarm 2 nastavenie je rovnaké ako Alarm 1.) 5. Skontrolujte, budík, vypnúť/zapnúť budík Kliknite na položku budík ""na zobrazenie času budíka 1, dvakrát kliknite na položku budík "" na zapnutie/vypnutie Budíka 1(" " ikona svieti, indikuje, že budíka 1 je na, ikona je preč naznačujú, že budíka 1 vypnutý), 6. Spánok režim Po budík zvoní, shake budík ak chcete zadať spánok režim, spánok ikonu "" sa rozsvieti ,a budík znova spustí po 5 minút, môžete použiť spánok režim neobmedzený počet krát. kliknite na horné tlačidlo, ak chcete budík vypnúť dňa. 7. Nočné svetlo zap/vyp, nastavenie jasu Kliknite na tlačidlo v hornej časti zapnutie/vypnutie nočné svetlo, dvakrát kliknite na tlačidlo zapnúť/vypnúť, noc, svetlo, zvuk, ovládanie režimu, a dlho stlačte hore tlačidlo na nastavenie jasu svetla. Poznámka: hlas-aktivované nočné svetlo funkcia je k dispozícii iba v emotikon verziu. 8. Tón zvonenia nastavenie Kliknite na zvonenie tlačidlo "" cyklicky prechádzať 5 tóny zvonenia. Kliknite na "+" tlačidlo na zvýšenie hlasitosti a kliknite na "-" tlačidlo na zníženie hlasitosti. Poznámka: Výraz verzia: Kliknite na tlačidlo prechádzať 5 tóny zvonenia.

Parametre výrobku:

Názov produktu: Smajlíkov, budík

Model výrobku: BWBQNZ-01

Veľkosť produktu: 110×105×93mm

Produkt materiál: ABS, PC, Silikónové

Kapacita batérie: 1500mAh

Menovité napätie: 5V

Menovitý výkon: 2,5 w

Svetlo farebná teplota: 3000k

Hmotnosť výrobku: 260 g

Výkonný štandard: GB 7000.204-2008 GB/T 22777-20008

Popis:

Kategória produktov: budík

Pohyb typ: Elektronické

Shell materiál: plast

Napájanie typ: externé napájanie

Typ displeja: číslo

Vodotesný: nie

Špeciálne funkcie: funkcia hudby/snooze Funkcia,

Vzhľad tvar: okrúhly

Farba: biela, modrá, ružová

Špecifikácia: 145 * 86 * 130 mm

Platné miesta: štúdia, na verejných miestach, pracovňa, spálňa, obývacia izba

Balenie zoznam:

1x budík (s návod na obsluhu a USB nabíjací kábel)

Poznámka:Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie

Manuálu dodáva sa v Čínštine, ak ju potrebujete, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis pre elektronickú verziu manuál v angličtine, ďakujeme za pochopenie!

FAQ:

1. Veľkoobchod a dropshipping sú obe privítali?

Ponúkame Veľkoobchod a Dropshipping.

veľkoobchod Čím viac nakupujete, tým lacnejšie dostanete.Prosím, kupóny a využívať výhody plynúce z hromadného nakupovania.

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

Pre Dropshipping,môžeme loď vašej objednávky vašich zákazníkov bez príjmy a propagačné materiály.

2. Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

3. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet

Návrat&Vrátenie Peňazí

1.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak,kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

Štítky: smart home, alarm b ez p e, postupné východom slnka budík, lampa led, drrsses deti, nixi hodiny, inteligentný budík, hodiny projektu, budík ciferný, hodiny na stenu.

  • Typ Obrazovky: led
  • Materiál: Kov
  • Formulár: Jednu Tvár
  • Tvar: kruhový
  • Hmotnosť: 320g
  • Motivity Typ: Digitálne
  • Dĺžka: 93mm
  • Štýl: Moderné
  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Číslo Modelu: XT0098
  • Typ Displeja: Digitálne
  • Funkcia: Snooze Funkcia,
  • Šírka: 105mm
  • Priemer: 110 mm
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Druh: Budíky

Súvisiace produkty