Skriňa na Vešiaky Organizátor Magic Ramienka Úspora Priestoru Oblečenie Multi-port Sušenie Vešiaky na Odevy Skladovacie Regály pre Ťažké Oblečenie
Skriňa na Vešiaky Organizátor Magic Ramienka Úspora Priestoru Oblečenie Multi-port Sušenie Vešiaky na Odevy Skladovacie Regály pre Ťažké Oblečenie
Sku: g195668
(0 Recenzie)
Novinka

€4.77 €10.83

Popis:

Multi-port Úspora Priestoru Oblečenie Skrine, Vešiaky Organizátor Magic Ramienka

Magic Ramienka

Veľkosť: 16x3.6". Každé magické môžete zavesiť na vešiak 5 oblečenie.Aby vaše skrine, elegantné a úspora priestoru.

Ťažká Úspora Priestoru Ramienka

Posilniť háčik únosnosti tak, že mágia ramienka háčik robiť. Robustnejšie plastové magic závesoch, bez ostrých hrán alebo bodliaky bude chrániť vaše hodnoty oblečenie. Zahustiť cross bar predísť, ovisnuté. Odolné ramienka sú skvelé pre ťažké kabáty, nohavice, košele a šaty.

Skriňa Priestor Displeja Organizátor

Tieto magické ramienka možno použiť horizontálne a elegantné vašom šatníku alebo vertikálne štvornásobný skriňa kapacity. Ideálny pre malé skrine, šatník,apartmány, koľají a obmedzený priestor. S týmito kaskádové ramienka, vaše oblečenie sú organizované dobre. Zbaviť chaosu a užite si vrások zadarmo!!

Smart Čierny Záves Dizajn

Každý kaskádové vešiak má 5 zatvorené otvory, ktoré zabraňujú kabátom ramienka od pádu, keď visí rovno dole, odlišné od iných kovov úspora priestoru na vešiaky s otvorené sloty. Keď zavesenie oblečenia všetci-cez, otvory zabrániť ramienka od posuvné.

Štítky: sivý kabát rack, led neon prihlásiť, stylista tyči, nálepky cintres, wardrob, pan vešiak, muži úložný stojan, ratanový zásobník, 0 g ramienka, sukne oblečenie vešiak.

  • Oblečenie Skladovacie Regály: Skriňa Na Vešiaky Organizátor
  • Sušenie Bielizne Stojany: Magic Ramienka
  • Priestor Displeja Pack: pre Ťažké Oblečenie
  • Šaty, Ramienka: Multi-port Sušenie Ramienka
  • Materiál: Plastové
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Smart Skrine: Úspora Priestoru Šaty, Ramienka Organizátor

Súvisiace produkty