Popruh pre Apple Hodinky 4/5 Band38mm 42mm, 15 Farieb Apple Hodinky Kožený pás opasok s Prackou iWatch Series 5&4&3&2&1 Watchband
Popruh pre Apple Hodinky 4/5 Band38mm 42mm, 15 Farieb Apple Hodinky Kožený pás opasok s Prackou iWatch Series 5&4&3&2&1 Watchband
Sku: g195699
(0 Recenzie)
Novinka

€16.66

Popis:

Popruh pre Apple Hodinky 4/5 Band38mm 42mm, 15 Farieb Apple Hodinky Kožený pás opasok s Prackou iWatch Series 5&4&3&2&1 Watchband

Vlastnosti Produktu

❤ Vynikajúcu Kvalitu: Fullmosa® Originálne Zrna Teľa Kožené Band – mäkké a pohodlné na dotyk. Žiadne plasty alebo lacné výplne. Certifikované RoHS – bez nebezpečných a toxických látok.

❤ Veľkosti: 42mm kapela na zápästí veľkosti 6.0 – 8.5 palcov, 10 otvorov a 2 obojky pre chvost časť dobre zapadajú. Navrhnutý pre použitie s Apple Hodinky Série 1 & 2 & 3 Šport & Edition (2015, 2016, 2017).

❤ Jednoduchá inštalácia: Náš novo navrhnutý konektor s mikro-bounce technológie, vďaka ktorým je inštalácia a zmena pásma jednoduché. Jednoducho zasuňte pružinou, kovové oká do svojho Apple Hodinky a hodinky je pripravený na nosenie. Súčasťou Asistent Nástroj robí zmena pásma jednoduché. Vložte nástroj na odstránenie súčasnej kapely a list v new one.

❤ Vzhľad: z Nehrdzavejúcej Ocele v tvare C spona a spony,a kovové adaptéry poskytujú jednoduchý, ale elegantný vzhľad( farba spona a adaptér zobraziť na obrázku ). Náš kríž stitched obojky zabezpečenie trvanlivosti a spoľahlivosti, aby sa vaše popruh bezpečné a zastrčené Na aktuálne obojky, aby veľkosť úpravy vánok a umožní prispôsobiť kapela ideálne pre pohodlné nosenie.

❤ Spokojnosti: Prísť s vynikajúcou package; účinne zabrániť položky, ktoré majú byť poškodený v tranzite. Stačí nás kontaktovať pomocou "" odkaz na Golstroj.sk prvá, ak máte akékoľvek problémy/otázky/problémy. Budeme radi, ak chcete vyriešiť akékoľvek problémy, ktoré môžu mať v srdečné a priateľské spôsobom.

Balík Obsahuje

❤ 1 X Kožený Apple Hodinky Remienok z nerezovej ocele pracky (Apple hodinky je len na ilustráciu a nie je súčasťou dodávky.)

❤ 1 X Pin driver

(Vzhľadom na rozdiel medzi monitory, obrázky nemusia odrážať skutočný farba položky.Ak sú citlivé na farbu, vyberte si prosím pozorne.)

Informácie O Produkte

Farebný Displej

Máme 15 rôznych Farieb si môžete vybrať, máme aj rôzne pracky (Black, Silver, Gold, Šampanské Zlato, ružové Zlato) a rôzne Konektor (Čierny, Strieborný, Šampanské Zlato, ružové Zlato, Kovová) pre vás. Môžete zanechať odkaz a povedzte nám svoj výber.

Štítky: sr2ez, YIFALIAN, 15 mm popruh, squier, applewatch popruh, hodinky timex kožený pás, watchband pre apple hodinky 3 42mm, 18 mm rýchle uvoľnenie, pre apple hodinky 42mm nerezovej ocele náramok odkaz, apple hodinky kapela kožené hybrid.

  • Číslo Modelu: Kožené hodinky band
  • Veľkosť: for Apple Watch 38mm, for Apple Watch 42mm
  • Spona Typ: C-tvar Pracky (Strieborný)
  • stav: Nové značky s
  • farba: 15 farieb
  • Položka Druh: Watchbands
  • Názov Značky: Fullmosa
  • Kapela Dĺžka: 22 cm
  • Package: Darčeková Krabička
  • Kapela Druh Materiálu: Kožené