Gril Štetec a Škrabka, Najlepšie BBQ Čistejšie, Ideálne Náradie pre Všetky Gril Typov, Vrátane Weber, Ideálny Gril Príslušenstvo
Gril Štetec a Škrabka, Najlepšie BBQ Čistejšie, Ideálne Náradie pre Všetky Gril Typov, Vrátane Weber, Ideálny Gril Príslušenstvo
Sku: g195834
(2 Recenzie)
Novinka

€3.86 €5.94

Popis:

✅【S ŠKRABKA SILNÉ ČISTÁ vazelína] vyzýva S jedinečným dizajnom, gril škrabka môžete čistiť zaschnutých škvŕn hlboko a účinne.

✅【RÝCHLEJŠIE ČISTENIE] vyzýva gril kefa so silným drôtené štetiny, každý s vlastným ekvivalent ťah. Tak čistý, 5x rýchlejšie ako bežné grilovanie štetcom! Byť pripravený na čistenie, každý kúsok rezíduí.

✅【IDEÁLNE RUKOVÄŤ] vyzýva Dlho, gril kefa vaše ruky v bezpečí pred teplom, ktoré generuje gril.High - kvalitné a non-sklzu materiálu, aby sa nemôže spadnúť alebo sa zlomiť dokonca pod veľký tlak.Ideálny uhol medzi rukoväťou a bbq zásobník, pre vás ľahké čistenie uplatnením menším tlakom, budete rád, aby vaše grilovanie stať žiarivým znovu tak ľahko a rýchlo.

✅【ODPORÚČA PRE VŠETKÝCH, GRIL TYPY] vyzýva, Či máte plyn, uhlie, fajčiar, porcelán, infra gril alebo iné typy ako Weber gril alebo Predák gril, vašu barbecue sa bude pozerať úplne nový v žiadnom okamihu pomocou našich gril štetec a škrabkou.

✅【100% ZÁRUKA SPOKOJNOSTI] vyzýva Sme dvakrát, pozrite si naše kvality výrobkov, než sme našu loď Položku uistite sa, že naši zákazníci dostanú kvalitné výrobky. S tým bolo povedané, ak nie ste 100% spokojní s týmto produktom do 15 dní od nákupu, Leeseph bude výmenu alebo vrátenie vašej objednávky, bez otázok, ABY TERAZ na Č-RIZIKO.Gril Štetcom, Bezpečnosť Nehrdzavejúcej Ocele Drôtené Štetiny, Teflónové Grilovanie Čistenie Nástrojov Pre Weber Plyn/Gril Na Drevené Uhlie.

Zlepšiť život gril štetcom , počnúc pomocou metódy:

Krok 1: Pre-Teplo, Gril 10-15 minút

Krok 2: Push gril škrabka jemne späť a účinnosti škrípanie mimo zaschnutých zvyškov alebo mazivo na grile

Krok 3: Vyplňte malé nádoby s vodou, aby sa ponorte gril čistenie kefkou v často pri čistení.

To vytvára parný čistiaci účinok, keď sa mokrým štetcom dotkne horúci gril pre hlboké čistenie

Krok 4: Práca v štvorcové časti definuje vodorovné rošty. Prosím, nenechajte prejazd cez vodorovné rošty, ako by ste s drôtenú kefu.

Zákazníci, ktorí si prezreli túto položku tiež zaujímať

Štítky: barbecu gril, pero krátke, gril na drevené uhlie, petal, pre všetkých, kebab machin, barbecu, dlho bbq nástroje, vysávač vysávač, variť nástroj.

  • Druh: Nástroje
  • Kovové Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Číslo Modelu: LGB111044
  • Názov Značky: Leeseph
  • Počet: 1-5
  • Typ Nástroja: Čistiace Kefy
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Funkcia: Non-stick
  • Materiál: Kov
  • Dokončovacie: Nie Potiahnuté
  • Kit Číslo: 2

Súvisiace produkty