Pôvodné priame F8854 Moslimská žena tlač koláž cardigan Abaya šaty je horúce predávajúci v dubaji Turecko
Pôvodné priame F8854 Moslimská žena tlač koláž cardigan Abaya šaty je horúce predávajúci v dubaji Turecko
Sku: g196094
(0 Recenzie)
Novinka

€15.94 €33.93

Popis:

Jednotka CM; Rozmery nižšie sú ocenené v ploché stanovené pozície, ručné meranie bude havediscrepancy asi 2CM. Tento štýl len predáva oblečenie, nie vrátane šatku.

Darček:opasok,tlačidlo

Tabuľka veľkostí

Veľkosť

rameno

poprsie

rukáv

dĺžka šaty

peplum

M

43

108

59

140

180

L

45

112

60

142

180

XL

47

117

61

146

180

XXL

49

122

62

148

180

Meranie V CM Model foto

Detail diagram

Reálny obraz

Pre Veľkoobchodný predaj ponúkame zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 pracovných dní,aby sa dospelo, samozrejme ,viac si objednáte,tým väčšiu zľavu získate. Pre Drop Shipping by Sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a nenechá informácie o nás, O Farebný Rozdiel Tam bude farba erroe, pretože z rôznych obrazovkách zobrazí aj niektorých z dôvodu, pričom fotografiu,keď dostanete položky,možno, farba je trochu iná ako na obrázku zobrazené.Budeme sa snažiť v našich silách, aby úrad skutočné obrázky,tam nemôže vyhnúť farba chyba,nemali by sme prijať zlé spätnú väzbu, pretože len málo chýb,vďaka. O prepravnej Sme loď objednávky do 2~5 dní po platby prijaté. My len loď na zadanú adresu. Uistite sa prosím, vaše meno a adresu, je SPRÁVNE .(Ruskej zákazníkov majte prosím na pamäti, ak chcete nechať vaše celé meno pre odosielanie adresa) spätnú Väzbu, Ak ste spokojní s našimi položky a našom servise ,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek.Ak máte akýkoľvek problém,neváhajte nás kontaktovať získať riešenie,budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť.

Štítky: abaya dubaj, saree pre ženy v indii, šaty pakistanskej, indický kurta pre ženy, handričkou turecko, muži kurta, v pakistane, oblečenie india, Abaya, vlajka pakistan.

  • Pohlavie: ŽENY
  • Položka Druh: India & Pakistan Oblečenie
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Bielizeň
  • Číslo Modelu: F8854
  • Druh: Kurtas
  • Špeciálne Použitie: Tradičné Oblečenie

Súvisiace produkty