Smart Interaktívnych Hračiek pre Mačky Loptu Farebné LED Samostatne Rotujúce Gule s Catnip Bell a Pierko USB Nabíjateľné Mačka Loptu Hračka #W0
Smart Interaktívnych Hračiek pre Mačky Loptu Farebné LED Samostatne Rotujúce Gule s Catnip Bell a Pierko USB Nabíjateľné Mačka Loptu Hračka #W0
Sku: g196154
(1 Recenzie)
Novinka

€11.10 €18.19

Popis:

Upgrade funkcie: 1. Získať záujem: dali Sme Mu Tian Li v produkte, Mu Tian Li je neodolateľný pre mačky.

2. Multifunkčné režim + dve vymeniteľné príslušenstvo (zvony a perie), ak chcete pridať zábavu.

3. Prenos svetla posilnenie: nová loptička sa zmení na transparentný plast v strede, vstavaný farebný led je dôkladnejšie a viac atraktívne pre mačky.

4. Automatické vypnutie a varovanie: mačka lopta sa automaticky vypne po 45 minútach valcovanie, a nebude konzumovať príliš veľa energie, mačiatko

5. Farebné led indikátory blikajú pomaly zase

Pokyny:

1.Kliknite na tlačidlo prepnúť: monochromatické červené svetlo displej

2.Stlačte spínač pre druhého čas: farebné led osvetlenie displeja

3.Stlačte spínač pre tretí čas: vypnutie

4.Automatické vypnutie a varovanie: automatické vypnutie po 45 minútach

Funkcie:

1. 2020 farebné cat hračka: Dve režim farieb dizajn, jedno červené svetlo režim a farebné svetlo zmeniť režim, prilákať vaše mačiatko kedykoľvek. Táto mačka hračka má zvony a perie, ktoré stimulujú mačacie lovecký inštinkt.

2. Vstavaný mačiatko obľúbený catnip: Tento inovovaný cat hračka je postavený s prírodnými catnip, čo robí váš unavený, mačiatko sa stal nadšený a zlepšiť mačacie chuť do jedla.

3. 360° rotácia lopty: Po zapnutí, interaktívne cat hračka začne 360° otáčania a farebné LED indikátor. Keď kolízie s stena, stoličky, dvere, atď., lopta bude automaticky zmeniť smer. Žiadne ďalšie pomoc je potrebná.

4. Automatické vypnutie: Po valcovaní za 45 minút, mačka lopta bude automaticky vypnúť bez konzumácii príliš veľa mačiatko energie.

5. USB nabíjateľné dizajn: Približne 1,5 hodiny doba nabíjania môže poskytnúť 4 hodiny zábavy čas. Keď opustíte mačka doma sám, to je najlepšie cat hračka.

Špecifikácia:

Názov: Farebné LED Smart Elektrický Cat Hračka

Farba: biela, ružová, šedá, modrá

Materiál: ABS

Veľkosť: asi 65*65*65mm/2.56*2.56*2.56 v

Váha: cca 110g

Nabíjanie: USB

Životnosť batérie: nabíjací 2h, výdrž batérie 3-4h

Balenie Zoznam:

Cat Hračka Loptu*1

Bell*1

Pierko*1

USB*1

Štítky: smart kid hračka, mačka bylina, catnip, elastická cat hračka, mačka horolezec, pouličné led hračky, pohyb cat hračka interaktívna, Mačka, lepim, optický strany.

  • Je To Inteligentné Zariadenie: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Materiál: Iné
  • Druh: mačky
  • Hračky Typ: Gule

Súvisiace produkty