Kúpeľňa Zábavný Gadget Nepremokavé Visí Telefón Stojan Na Stenu Skladovanie Držiteľa Citlivý Displej Pohodlné, Bezpečné, Telefón Majiteľa
Kúpeľňa Zábavný Gadget Nepremokavé Visí Telefón Stojan Na Stenu Skladovanie Držiteľa Citlivý Displej Pohodlné, Bezpečné, Telefón Majiteľa
Sku: g196258
(0 Recenzie)
Novinka

€7.55 €10.79

Popis:

Odrážky:

1、100% Nepremokavá Ochrana: nezáleží na tom, či je to splash, rozliať, alebo úplné ponorenie, vodotesný box sa vás týka s dôveryhodnými pečať ochrany. Zároveň nemá vplyv na zvuk.

2、Anti-fog Vysokej Pohľadu Okna: Aj keď hmla je generovaný počas kúpeľa, nebude mať vplyv na čitateľnosť displeja telefónu.

3、Citlivé Obrazovky: 0,25 mm flexibilné dotkne displej, voľne dotkol zvnútra sprchou alebo vaňou, nastavenie hlasitosti, zmena skladby, hrať hry, prejdite cez správy.

4、Č-stopových Visí: Ľahko držať, silné a stabilné, môže byť prilepené kdekoľvek bez stopy.

5、Vyhovuje Väčšine Telefónov' Veľkosť: univerzálna veľkosť pre všetky mobilné telefóny v rámci 6.8 cm.

Špecifikácie:

Materiál: ABS + PET

Veľkosť: cca 28*190*105mm(hrúbka*dĺžka*šírka)/1.10*7.48*4.13 v

Platné pre mobilný telefón: pod o 6.8 cm

Farba: biela / modrá

Balenie Zoznam:

1 x Kúpeľňa Zábavný Vynikajúci Gadget

Poznámky:

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby možno mierne líšiť od obrázka farby.

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne tolerancie odchýlky.

PLATBY: 1) akceptujeme Alipay, Západ Únie,TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po objednaní. 3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby.

POŠTOVNÉ: 1) My len loď do vašej potvrdil adresu. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna, pred nákupom. 2) Normálne,všetky objednávky bude dodaný von do 1-2 pracovných dní po zaplatení potvrdenie. 3) Do zásielky Poštou Air Mail je len pre hmotnosť menej ako kg, 2 kg tovaru. 4), Ak by ste potrebovali tovar veľmi naliehavo ,prosím, kontaktujte nás pre DHL alebo Fedex Doprava atď. Budeme vypočítať prepravné náklady na vás.To vždy trvá približne 3-7 dni, aby sa dospelo.

VRÁTENIE: 1) snažíme sa našim zákazníkom.

2) vrátime vám ak vrátite položky do 7 dní od prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu. Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok. Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu. Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky.

PRIPOMIENKY: 1) Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. 2) Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 3) v prípade, Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. 4) Budeme sa snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Štítky: homtom s16 obrazovke, dlaždice gadgets, vaňa gadget, gadget, pet gadget, kúpeľňa gadgets led, cool gadgets sprcha, veci, kúpeľňa gadgets, mobilný telefón gadget, mačka gadget.

  • Názov Značky: LeKing
  • Polica Materiál: Plastové
  • Nepremokavé Visí Telefón Rack: Punch-free Nástenné Závesné Police
  • Počet Vrstiev: Jednej Vrstve
  • Názov: polica
  • Inštalácia Štýl: Na Stenu Typ
  • Držiteľ Povrchovej Úpravy: Iné
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Kúpeľňa Stenu Skladovanie Držiteľa: Kúpeľňa vodotesný mobilný telefón majiteľa
  • Číslo Modelu: skladovanie držiteľa
  • Namontované: KÚTIK
  • farba: biela / modrá
  • Platné pre mobilný telefón: v časti o 6.8 cm
  • Materiál: ABS + PET

Súvisiace produkty