DR. BEI Prenosné zubné kefky 4 Voliteľné Farby S Nano Ultra-jemné Štetiny, Vlna, Ploché Zuby Hlavu Cestovné Vonkajšie Xiao Youpin
DR. BEI Prenosné zubné kefky 4 Voliteľné Farby S Nano Ultra-jemné Štetiny, Vlna, Ploché Zuby Hlavu Cestovné Vonkajšie Xiao Youpin
Sku: g196770
(1 Recenzie)
Novinka

€11.53 €16.71

Popis:

DR. BEI Prenosné zubné kefky 4 Voliteľné Farby S Nano Ultra-jemné Štetiny, Vlna, Ploché Zuby Hlavu Cestovné Vonkajšie Xiao Youpin

Popis: Dr. Bei 4Pcs Soft zubná Kefka Rukoväť Ručného Eco-friendly Toothbrushs s 1 Cestovný Box. Nemecko a Japonsko, štetín / patentovaný vedeckých layout / systémové potravinami odpadky materical. Štetiny sú uvedené v Nemecku a Japonsku a kvalitné štetiny je prísne kontrolované. Len 50% lepšie štetiny môžu byť skontrolované do úst Dr. Bei. Takéto prísne požiadavky na kvalitu sú hýčkané krásu každý úsmev. Dovezené mäkké vlasy z štetiny technológie vynálezca Tri haly kvalitné štetiny vyrábané v Nemecku a Japonsku. Toray je inverntor z bežne používané ostré vlákna, a orgán priemyslu. Dr. Bei prispôsobenie drahé high-end antibakteriálne kožušiny. Pedex drôtu špirály je z Nemecka. To je technická vynálezca ak drôtu špirály. Perfektná kombinácia jemnosť a sila sa dá dosiahnuť lepšie a účinnejšie čistenie.

Špecifikácia: Materiál: Nemecko a Japonsko, štetiny, Patentovaný vedeckých rozloženie, Systémové potravinami odpadky materical Farba: BIELA Farba: 4 ks: Modrá, Ružová, Zelená, Oranžová (Pre poradie 1PCS, 2 KS , pošleme farba náhodne) Poznámka: Ak sa rozhodnete 1pcs alebo 2ps zubná kefka, Therewill byť žiadne cestovné box s zubná kefka. Ak sa rozhodnete 4 ks kefka,budeme vás poslal jeden cestovný box. Pred Nákupom Sa Prosím Poznámka: 1.Balenie v obrázkoch je len pre referenčné účely. Balenie v druhu majú prednosť. 2.Toto je Xiao eco-reťaz produkt, nie je žiadny Xiao logo na to, ďakujeme za pochopenie.

Patentovaný vedeckých štetina rozloženie Vedecky oslobodiť štetiny " power

3types mäkké štetiny 3times viac čisté 3types mäkké štetiny sú sandwichly usporiadané na čistenie zubov/gingiválneho sulcus a medzitým chrániť ďasná. TORAY špirála silver ion ultra-jemné štetiny Hlboko do zuby medzery pre dôkladné čistenie TORAY Binchotan antibakteriálne štetiny Odstránenie zubného plaku v gingiválneho sulcus TORAY mäkké antibakteriálne štetiny Chrániť ďasná pri čistení zubov štetiny sú štruktúrované ako Hora, čo perfektne zabezpečuje pre Basy Metóda, hlboko do gingiválneho sulcus a zuby medzery pre dôkladné čistenie a medzitým chrániť ďasná.

Štetina je duša zubná kefka DR. Bela si nemôže dovoliť prehrať

DR. Bela používa Japonsko TORAY štetina, ktoré topy všetky frézovanie štetiny a nemecký PEDEX špirála štetina, ktorý porazí všetky špirály štetiny. Japonsko TORAY Binchotan ultra-jemné mäkké štetiny TORAY je vynálezca a tech-líder frézovanie štetiny. TORAY frézovanie štetina, sa nazýva čierny kôň v štetina oblasti. Len high-end zubné kefky bude oprávnená použiť. Silver ion ultra-jemné mäkké štetiny Je to profesionálne certifikované Japonsko, Potravinárskeho Výskumu Laboratórne(JFRL), mäkké, pohodlné a gumprotecting. Nemecký PEDEX špirála mäkké štetiny Špirála štetina je vynašiel PEDEX. Je to mäkké, ale silný v upratovanie.

DR. Bela persues nielen pre ústnu hygienu, ale orálne zdravie.

DR. BEI používa premium nikel-striebro vločka na chumáčovanie. Nikel-striebro vločka je viac odolný voči korózii a ťažšie klíči baktérie ako tradičné, medi alebo železa vločky. Jeho cena je 10-krát vyššia než tradičné medi alebo železa vločiek

Kvalita nikdy konflikty s dizajnom pre užívateľsky orientované corporation.

Kolo&malou hlavou S potravinami Predné identifikačné označenie pre ľudí so zrakovým Proti hnilobe a prachotesný tela

Navrhnuté pochodeň pre Olympijské Projektovanie zubná kefka pre vás

Čo je Basy Metóda? Je to worldwidely acknowlwdged ako väčšina vedeckých zuby-čistenie spôsob, ako vyčistiť doska vnútri zuby medzery a gingiválneho sulcus. Krok 1 Vložte svoj kefku, v uhle 45, na hranici vašich zubov a ďasien. Krok 2 Kefa, 2 alebo 3 teetheach čas potrasením ruky medzi pravej a ľavej strane a presun kefa nadol do sila rotácie. Krok 3 Postupujte podľa rovnakých procesov uvedených na zuby dolnej čeľuste. Avšak, prosím, zmeňte smer otáčania ako upwaro pre tieto zuby. Krok 4 a Konečne, nezabudnite, že dovnútra tváre vašich zubov.

Balenie Displej

Štítky: Xiao, aral, kefa držiteľ zub, elektrická zubná kefka, organizuje zubné kefky, miliónov kefka, dentalbrush, Youpin, azdent hlavu, black sonicare.

  • Certifikácia: PSE
  • Množstvo: DR. BEI Zub Cleaner
  • Materiál: Plastové
  • Support2: Veľkoobchod
  • Veková Skupina: Dospelí
  • farba: Modrá Zelená Oranžová Ružová
  • Support1: Drop shipping
  • Názov Značky: DR·BEI
  • Číslo Modelu: Bass Soft Zubná Kefka
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Položka Druh: Zubné Kefky Hlavu
  • Veľkosť: Toothbrush

Súvisiace produkty