20Pcs Dekompresný Zmyslové Fidget Hračky Nastaviť Stres Narodeniny Strane Pre Dospelých, Hračky, Detský Autizmus Darček Zmyslové Úzkosti pomoc Bu S2Z3
20Pcs Dekompresný Zmyslové Fidget Hračky Nastaviť Stres Narodeniny Strane Pre Dospelých, Hračky, Detský Autizmus Darček Zmyslové Úzkosti pomoc Bu S2Z3
Sku: g197188
(0 Recenzie)
Novinka

€5.82 €9.71

Popis:

Senzorické Fidget Hračky Nastaviť Zväzok Zmyslové Hračky Nastaviť Zmyslové Terapia Hračky pre ADHD Autizmus Stres, Úzkosť

Guľka Bod:

1. Jednoduché, ale účinné:Pomôcť znížiť stres a úzkosť. Relaxačné terapie, vedenie energiu a zvýšiť koncentráciu a udržanie ruky tichý, môže pomôcť deťom a dospelým s vysokou stres alebo úzkosť, a perfektné ako dekompresný hračka pre špeciálne potreby.

2. Jednoduchá starostlivosť: Pri čistení, len opláchnite v dreze alebo umyť s oblečením, suchý vzduch len.

3. Zábava rezance lana: Úsek, vytiahnuť, otočiť a zabaliť ich do ľubovoľného tvaru, a potom odrazí späť do pôvodného tvaru, veľký fidget hračka.

4. Pea: Nekonečnej zábavy, keď sa cítite vystresovaní, alebo sa nudí a zabiť čas, squeeze fazuľa znovu a znovu.

5. Psychologickú pomoc: Môžu pomôcť rozpoznať a stabilizovať duševnú výkonnosť, niektorí ľudia squeeze veci, keď myslenia a premýšľania.

Balenie obsahuje:

20 kusov dekompresný hračka sada

Ďakujeme za vašu podporu!Vitajte kúpiť od nás!Môžete skontaktovať s nami a získajte viac podrobností tovaru .Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny. Nechajte vašu správu!

Štítky: faither, fidget, plyšové, van deti hračka, olej úzkosť, senzorické hračky pre špeciálne potreby adhd autizmus, fidget hračka sada, pop sz fidget hračka, fidget hračka, boot ug ženy.

  • Upozornenie: Nie jesť
  • Číslo Modelu: QWE6554
  • Vekové Rozpätie: 8~13 Rokov
  • Názov Značky: Dongzhur
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: ŽIADNE

Súvisiace produkty