Vlastné Dvojité Srdci mama Dvanásť mesiacov birthstone Urč Náhrdelník Prívesok s Lievik drahocenná pamiatka Kremácie šperky
Vlastné Dvojité Srdci mama Dvanásť mesiacov birthstone Urč Náhrdelník Prívesok s Lievik drahocenná pamiatka Kremácie šperky
Sku: g1981
(1 Recenzie)
Novinka

€4.84

Popis:

produkt Hlavné špecifikácie/špeciálne funkcie: 1. Vhodné na predaj, propagácia, osobné účely a ako suvenír. 2. Jedinečný dizajn. 3. Prijať prispôsobené návrhy. Skvelý darček pre rodinu a priateľov, milovať blízkych. jednoduchý ale elegantný design. Obchod drvené kvety, zámok vlasov, hliny alebo piesku z pamätné miesto. Silné, Odolné a pohodlné pre každodenné použitie. To je skvelý darček pre rodinu a priateľov. Skvelý nápad na prepravu a byť so svojimi blízkymi si ujsť tak draho. Materiál: 316 Nerezovej Ocele, farba: strieborná veľkosť:20*25 mm neobsahuje popol Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby je +/- 1-3 cm. Produkt show: obale Výrobku:

1. Budeme odoslaní objednávky do 1-7 dní po tom, čo sme dostali konformácie vašej platby.

2. Balík môže oneskorenia, keď v niektorých dôležité festival(napríklad: Jarný festival a štedrý deň, Čínsky Národný deň) alebo prírodnej katastrofe (napríklad: sopečného výbuchu, hustá hmla a podobne)&Poštových štrajk . Takže Prosím, kontaktujte nás, ak sa nemôžete dostať položka viac ako 60 dní.Dúfam, že sa vám nemôže pochopiť! Naše Výrobné zobraziť:

Naše Služby :

Milí kupujúci, garantujeme vašu nulové riziko nákupné skúsenosti tu. Z akýchkoľvek dôvodov nie ste spokojní so objednávky, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu alebo otvoreného sporu. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. Ďakujeme! 1. Problémy s kvalitou: Ak výrobky nie sú rovnaké ako naše popis alebo zlomené v tranzite, prosím, aby jasne fotografie do 7 dní po tom, ako dostanete a poslať fotografie v poradí správy. Poskytneme vám vrátenie peňazí alebo vymenený po tom, čo sme potvrdiť. 2. Všetky ostatné dôvodov: Pre akékoľvek dôvody, prečo sa vám nepáči produktov, prosím, kontaktujte nás v 7 dní po obdržaní objednávky, prosím, uistite sa, že výrobky sú v pôvodnom stave a vykonávať prepravné náklady sami. Budeme poskytovať náhrady alebo výmeny po tom, čo sme dostali návrat výrobky. Spätná väzba: Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby, budeme veľmi radi, keď nám poskytnete, päť hviezdičiek spätnú väzbu. Zároveň nás prosím kontaktujte pred odchodom neutrálne (3-4star) alebo negatívne (1-2 hviezdy), spätná väzba, prosím, myslíte, že v nás problém sa dá vyriešiť konečne. Kontaktujte nás: môžete nás kontaktovať na odchode správy na Golstroj.sk alebo e-mailu nám, aby sme mohli reagovať e-maily do 24 hodín.

Štítky: urč, fade urč náhrdelník, lievik šperky, hviezda urč náhrdelník, granpa urč náhrdelník, prívesok urn, ank urč náhrdelník, žaba urč náhrdelník, synovec urč náhrdelník, kremácie lievik.

  • Číslo Modelu: Kremácie šperky 117
  • Náhrdelník Typ: Výkon Náhrdelníky
  • Tvar\vzor: Srdce
  • Položka Druh: Náhrdelníky
  • Materiál: Kov
  • Kovy Typ: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Pohlavie: Unisex
  • Prívesok Veľkosť: 20*25 mm
  • Reťazec Typu: Had Reťazca
  • Kompatibilita: Všetky Kompatibilné
  • Štýl: vintage
  • Funkcia: Suvenír
  • Jemné alebo Módne: Móda

Súvisiace produkty