Black emperor SM hračky, nové nerezové putami na rukách, strmene a zdržanlivosť produkty, dospelých mužov a žien zviazaný sex
Black emperor SM hračky, nové nerezové putami na rukách, strmene a zdržanlivosť produkty, dospelých mužov a žien zviazaný sex
Sku: g19824
(0 Recenzie)
Novinka

€24.49

Popis:

Popis Produktu

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť:Žena 5.7*4,7 CM hmotnosť:501g

Muž 6.5*5.2 CM hmotnosť:560 g

výška:3 CM hrúbka:0,5 CM

O spoločnosti

Sme čierna cisára továrni, ktorý sa nachádza v Hubei, Čína. Výroba dospelých, hračky SM sex dodávky, nerezové výrobky, výrobky z kože, kryštálové výrobky, vysoko elastické, alebo lepidlo oblečenie a tak ďalej. Máme viac ako desať rokov výrobných skúseností, viac ako 1000 stabilné produktov a nové modely, ktoré sú neustále aktualizované.

O Doručí tovar

Vzorky objednávky je 3-5 dní, maloobchodné objednávky je 3-7 dní, väčšinu objednávky je 5-25 dní, konkrétne množstve objednávky je štandardná.

O prepravu a balné Poštovné a Odovzdanie 1.TNT,DHL,UPS,EMS,FEDEX, Čína Vzduchu Zásielky. Ak zadáte logistiky, sme nemôže poslať, budeme meniť logistiky, vybrať najvhodnejšie pre najrýchlejšie dodanie. Custmos Dane A Cla 1. Aby ste dostať na nulu alebo do minimálnej dane, by sme mohli vyhlásiť za "hračky/darček" s nízkou hodnotou 2. Možno objednávka bude účtovať dodatočné dovozné clá. Dane alebo iné zvyky súvisiace poplatok. 3. Dovozného cla, Daní alebo iných colných poplatkov, ktoré budú zhromaždené od prepravnej spoločnosti, pri doručení. 4. Dodávatelia nie sú zodpovední za oneskorenie spôsobené colnými vo vašej krajine. 5. Dodatočné náklady alebo meškanie sa môže vyskytnúť počas medzinárodného obchodu. Úprimne dúfam, že nebudete používať dodatočných dovozných nákladov alebo colné odbavenie meškanie ako dôvod pre podanie žiadosti o refundáciu alebo odchode negatívnu spätnú väzbu.

Každý výrobok je dôverné, a bude tam byť žiadny vzor na vonkajší obal.

O službe

Zákazníci sú naše najdôležitejšie priatelia, zaobchádzame s úprimné srdce, ak budete prijímať akékoľvek otázky alebo problémy s kvalitou, prosím, kontaktujte ma okamžite, alebo mi správu, budem zaoberať v čase.

Štítky: black emperor cudnosť, Kravatu, moje sexuálne hračky, pisi muži sex, sex hračky, sm hračka, muži sveter, sex, sm, prsia lano.

  • Nemravný Obrázok: No
  • Názov Značky: Black Emperor
  • Číslo Modelu: SMsk-01
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty