Vonado LED Svetlo, Kompatibilný Pre 75244 Hviezda Série Tantive IV kozmickej lode Technic Série Chlapec stavebným Hračka
Vonado LED Svetlo, Kompatibilný Pre 75244 Hviezda Série Tantive IV kozmickej lode Technic Série Chlapec stavebným Hračka
Sku: g20079
(1 Recenzie)
Novinka

€46.66 €91.48

Popis:

Vonado LED svetelné súpravy sú vyrobené z kvalitných trvanlivých materiálov a jednoduchá inštalácia. Plug-and-play bez elektrickej požadované znalosti! tak môžete budovať dôveru s perfektný doplnok pre vaše LEGO model. Základná Verzia (P139) 3 x 15 cm Teplá Biela Bodka Svetlá 2 x Teplé Biele Pásy Svetla, 2 x 15 cm Pripojenie Káblov, 1 x 5cm prípojný Kábel 1 x 6-port Rozširujúca Doska 1 x Blikanie Účinky Doska 1 x Kolo gombíková Batéria Niektoré Najrôznejších LEGO® kusov na montáž upozornenie: tovar na predaj je LED osvetlenie auta len. LEGO model nie je v cene a je pre illustation účely. Žiadne batérie pribalené. Pre Viac Osvetľovacie Súpravy,Kliknite Sem. INŠTALAČNÁ PRÍRUČKA Používateľská príručka pokyny pre všetky naše dresy môžete tiež nájsť na Používateľov Príručky časti našich webových stránkach. Všetky diely sú kvalitné skontrolovať pred odoslaním, takže ak zistíte, že niektoré chýbajúce alebo poškodené súčasti, nebojte sa. Prosím, kontaktujte nás a my vám pošleme ich k vám okamžite bezplatne.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod,poskytneme zľavu.

Pre drop shipping,by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

1. Podporujeme nasledujúce spôsoby platby.

2. Všetky platby sú prijímané prostredníctvom zabezpečenia platobného procesora ESCROW.

3. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní po miesto poradí.

1. Objednávky sú spracované včasné po zaplatení overenie.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, Pls skontrolujte, či je vaša adresa sa musia zhodovať vaša adresa príjemcu.

3. Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť. Najmä počas prázdnin.

4. Ak ste nedostali vašu objednávku do 60 dní od zaplatenia, pls kontaktujte nás. Prosím, kontaktujte nás pred otvorením sporu.Budeme sledovať lodné informácie a odpovieme vám hneď ako to bude možné.

Milí kupujúci,Ďakujeme vám za váš nákup a opäť príde !

Budeme sa snažiť vyriešiť problém a dúfam, že máte dobré nákupné náladu v našom obchode

1.Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu with5 hviezdy.

2.Keď máte akýkoľvek problém s objednávkou , Prosím, kontaktujte nás firstbefore otvoriť disputeand opustiť neutrálne alebo negatívne spätné väzby.

3.Ak budete zdieľať náš produkt kúpiť zobraziť a produkt odkaz na yourSNS alebo Facebook, Sme vám tiež poskytne zľavu alebo darček pre vaše ďalšej objednávke.

Štítky: lenin star wars, auto lego, star wars tantive iv lego, auto lego technic, dekor hviezda, blok technic, LS03, lego technic, Blok, wm2043.

  • Čiarový kód: No
  • 3C: Certifikát
  • Plastové Typ: ABS
  • Materiál: Plastové
  • Číslo Modelu: P139 kompatibilný Pre lego 75244
  • Certifikácia: 3C
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Upozornenie: jediné svetlo, ŽIADNE bloky
  • Plastové Tvar Bloku: Self-Locking Tehly
  • Druh: Bloky
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Pohlavie: Unisex

Súvisiace produkty