USB Vyhrievané Obuvi Vložky Nohy Teplé Ponožky, Podložku Mat Elektricky Vykurovacej Vložky Umývateľný Teplou Termálnou Vložky Unisex WJ014
USB Vyhrievané Obuvi Vložky Nohy Teplé Ponožky, Podložku Mat Elektricky Vykurovacej Vložky Umývateľný Teplou Termálnou Vložky Unisex WJ014
Sku: g20629
(1 Recenzie)
Novinka

€3.90 €5.42

Popis:

Fetures:

❤ Vyhrievané Vložky: vyhrievané vložky sú vyrobené z vysoko kvalitného, mäkkého vyhrievané vložky do topánok s, s uhlíkových vlákien kúrenie vodič, systém na predohrev ohrieva pomaly, rovnomernú distribúciu tepla.

❤ Rozhranie USB Ohrievač: Dať podrážky na topánky a pripojiť ich na napájanie vychutnať teplo. Gumené vykurovacie teleso, veľké vykurovacie plochy, rovnomernú distribúciu tepla, nie viac studené nohy!

❤ Bezpečné a Spoľahlivé: Energia-úspory, nízke napätie, bezpečné a energeticky úsporné ochranu životného prostredia. Warm-up-čas závisí od výberu batérie! Pre lepšie vykurovanie funkciou, odporúčame vám používať 2000 mAh batérie. Stabilné kúrenie, zaručená bezpečnosť.

❤ Umývateľný a Opakovane použiteľné: Na vykurovanie chodidlách je možné čistiť. Suché ju pred použitím. Môžete čistiť ho vodou, aby sa to recyklovať, ale udržať rozhranie ďaleko od vody, keď pripájate USB power.

❤ Aplikácie: USB šablóny pre mužov a ženy, pre lyžovanie a iné zimné športy. Armáda, polícia a záchranné personál, proti chladu doma, vonku na bicykli, práca na čerstvom vzduchu. Ideálny pre všetky typy topánky a topánky.

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Materiál: Karbónová

Funkcia: Nohy Teplejšie

Platné Pohlavie: Unisex

Maximálne Napätie: 4.5 V

Kúrenie Rozsah: Do 35 Topánky Riadku

Stielka Hrúbka: 4 mm / 0.20" (appr.)

Balenie zahŕňa:

1 Pár X Vyhrievané Vložky Do Topánok

1 X USB Kábel

Štítky: ženské silikónové vložky, usb powered ponožky, usb kúrenie doska, vyhrievané topánky ženy, menovitý elektrický ponožky, usb vyhrievané podrážky), teplé topánky elektrické, čierne ponožky tepla, v zime vyhrievaný insole, tenké vyhrievané vložky do topánok.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty