10Pcs Sledovať Vinutia Pary Arbor Bar Core Diely Príslušenstvo Hodinár pre ETA2824/2834/2836/2846
10Pcs Sledovať Vinutia Pary Arbor Bar Core Diely Príslušenstvo Hodinár pre ETA2824/2834/2836/2846
Sku: g20924
(1 Recenzie)
Novinka

€4.89

Popis:

Platba : Escrow je našim preferovaným spôsobom platby, akceptujeme aj rôzne platby, ako je to uvedené nižšie: Upozornenie : Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred nákupom. Zásielky: Prepravné bude usporiadané do 7 dní po zaplatení Všetkých tovar bude odoslaný na dodaciu adresu, ktorú ste jej poskytli. Prosím, uistite sa, že vaša adresa je správny Friendly & Znalý Služby Zákazníkom Tím Náš priateľský a znalý zákazník služby tímy sú tu pre vás. Odpovedať na všetky otázky v priebehu 24 hodín. Ak si želáte kontaktovať Babyface Tím prosím pošlite nám správu prostredníctvom Ali správy systému. Krmivo späť

1)Vaša spokojnosť je naša snaha,takže ak tam je niečo, aby ste nespokojní,(vrátane našich produktov a služieb,alebo niečo iné),prosím, kontaktujte nás pre vás slúžiť opäť predtým, než si dať príkaz, aby spor, budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás. 2) Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb, prosím zanechať Postive spätnú Väzbu (5 hviezdičiek ) pre nás je veľmi dôležité pre nás, aby sme vám ponúkli naše najlepšie služby nabudúce.

Štítky: 200m diver hodinky, príkaz na pc, správania gumy, diaľkové opravy, logaritmus, diaľkové ovládanie opravy gumy, conductive pad opravy, ir diaľkové ovládanie auta, eta2824, karebo hodinky.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Použitie: Domov urob si sám
  • Druh: Nástroj Ruka Časti
  • Materiál: Legovanej Ocele
  • Číslo Modelu: /

Súvisiace produkty