ZALO kráľ Škubnutí AV vibrátor Vibrátor ženská masturbácia zariadení AV stick ženská masturbácia dodávky sex shop za pár
ZALO kráľ Škubnutí AV vibrátor Vibrátor ženská masturbácia zariadení AV stick ženská masturbácia dodávky sex shop za pár
Sku: g21257
(1 Recenzie)
Novinka

€183.67 €306.11

Popis:

Dobrý deň! Vitajte v našom obchode!

Kvalita je prvá s najlepšie služby. zákazníci všetky sú naši priatelia.

Módny dizajn,100% Zbrusu Nový, vysoká kvalita!

Materiál: Dow Corning silica gel, SOFTEK technológia povrchovej úpravy, v súlade s FDA, Rohs, CE a iné Európske a Americké normy certifikácie.

Technológie: Produkty, ktoré je možné manipulovať cez Bluetooth a mobilné telefónne linky. Užívatelia si môžu stiahnuť a nainštalovať ZALO Diaľkového ovládača, ktorý je vyvinutý ZALO, aby si uvedomili, mobilný telefón, ovládanie, nastavenie vibrácie vzory, nastavenie sily s hudbou, rytmom vibrácií, dotykový displej posuvné a tak ďalej.

KRÁĽ sa vzťahuje ZALO je prielom PowerThrust technológie, organicky integruje vysokovýkonný motor systémy a presnosť elektrický pohon štruktúr, cez prestávky obmedzenia tradičného elektromagnetické jednotky, a vyvoláva tlačením výkon motora na novú úroveň, s frekvenciou až 40-krát / sekundu, a prináša silnejší tlačením orgazmus skúsenosti.

Kvalita: Ticho menej ako 40 decibelov dizajnu, vstavané lítiové batérie, Plug-in/magnetické sacie údaj nabíjanie, nabíjanie 1-2 hodiny, 2-4 hodiny využiť čas. Nabíjanie zásuvky je vybavený vodotesný krúžok na splnenie denne nepremokavé požiadavky.

O Produkte:

Všetky výrobky sú 100% zbrusu nový, funkčný a starostlivo skontrolovať pred odoslaním von.

100% bezpečnosť, neškodné pre telo, (To je normálne že sa budete cítiť mierny zápach pri prvom otvoriť, pretože bol výrobok v obale mesiacov. Prosím, vyčistite ho a vysušiť prirodzene, vôňa zmizne čoskoro.)

O Preprave:

1. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

2.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.

Tranzitné časy sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin.

3. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia,prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Čo robiť, ak výrobok má problém

Prosím, použite výrobku podľa manuálu prvý, ak sa stále nemôžete použiť to, prosím, kontaktujte zákaznícky servis v čase, prosím neotvárajte spor bude, veríme, že komunikácia je oveľa lepšie ako spor.

Štítky: žena, pár vibrátor, latex sex oblek, tričko škubnutí, pre ženy vibrátor klitorisu g mieste, tričko škubnutí, vibrat, vibrátor g-spot, erot hračka, zalo vibrátory, hra sex.

  • Materiál: Latex
  • So Sexuálnym Podtextom: No
  • Číslo Modelu: ZALO-15
  • Veľkosť: ZALO-king
  • Komoditné Certifikácie Kvality: ce
  • Názov Značky: ZALO
  • Druh: G-Spot
  • Nemravný Obrázok: No

Súvisiace produkty