Praktické WAV, WMA, APE Bluetooth 4.2 S Nahrávaním 12v Napájania, Test Audio Dekodér Rada
Praktické WAV, WMA, APE Bluetooth 4.2 S Nahrávaním 12v Napájania, Test Audio Dekodér Rada
Sku: g21680
(0 Recenzie)
Novinka

€9.16 €14.09

Popis:

Praktické WAV, WMA, APE Bluetooth 4.2 S Nahrávaním 12v Napájania, Test Audio Dekodér Rada

Funkcie:

Typ:Digital-to-Analog Converter

Farba:Ako na obrázku zobraziť

Hmotnosť:0.09 kg

Funkcia:Praktická odolná

Podpora Pamäťových Kariet:Áno

Popis :

1.LCD displej: môžete zobraziť názov Čínske a anglické piesne, skopírujte piesne a texty zodpovedajúce súbory na U diskov v rovnakom čase, a zobraziť text skladby skladieb hrať v synchronizované spôsobom.

2.USB / SD režim: krátko stlačte tlačidlo play Pause / tlačidlo rádia Fm režim: krátko stlačte tlačidlo pre Automatické vyhľadávanie stanice.

3.BT / USB / SD režimu: krátke stlačenie je posledná pieseň, dlhé stlačte tlačidlo je zníženie hlasitosti. / FM rádio režimu: krátke stlačenie je posledný, dlhé stlačte tlačidlo je zníženie hlasitosti. / Pomocné režim: dlhé stlačte tlačidlo je zníženie hlasitosti.

4.USB / SD: krátke kliknutie je voliteľné diaľkové ovládanie číslo 10

5.BT / USB / SD / režim: krátke stlačenie pre ďalšiu skladbu a dlho stlačte tlačidlo na ovládanie hlasitosti režim plus / Fm: krátke stlačenie pre ďalšiu skladbu a dlho stlačte tlačidlo na ovládanie hlasitosti plus / AUX režim: dlhé stlačte tlačidlo na ovládanie hlasitosti plus.

6.REC tlačidlo nahrávanie: stlačte toto tlačidlo počas USB / SD pracovného času, ak si chcete nahrať hlasovú mikrofónu port. Trvanie nahrávania závisí od kapacity U disk alebo SD kartu použiť.

7.Stlačte toto tlačidlo, keď hrá U hudobný disk s nahrávaním súborov, môžete rýchlo znížiť na nahrávanie súborov na prehrávanie, takže používatelia môžu rýchlo nájsť nahrávanie súborov. (V AUX, USB / SD FM ak akékoľvek U a SD disk je zariadenie zapojené, stlačte tlačidlo record na 2 sekundy tlačidlo pre spustenie nahrávania.) V proces nahrávania, stlačte na krátky záznam tlačidlo ukončiť nahrávanie a prehrávanie nahrávanie. obsah, ktorý ste práve nahrali.Ak používateľ je počúvanie hudby v U / SD, môžete rýchlo znížiť na nahrávanie súboru hrať, ako súčasné nahrávanie súbor, že používateľ je počúvanie sa. Nechceme byť schopný čistiť skutočný záznam súboru, stlačením tlačidla tak na 2 sekundy v procese hrá na nahrávanie súboru,

8. USB / SD topánka sa prispôsobí plnej kruhovej prehrávania. Stlačte toto tlačidlo, ak chcete zmeniť na jeden kruhový prehrávania.

9.EQ kľúč: pri prehrávaní USB / SD hudby, stlačte toto tlačidlo na prepínanie medzi päť typov EQ zvukové efekty.

10.U-disk jack, kompatibilné s dual formát dekódovania mono bez straty, FLAC, WMA, WAV, MP3, atď.

11.SD karta jack, kompatibilné s dual formát dekódovania mono bez straty, FLAC, WMA, WAV, MP3, atď.

Balík obsahuje:

1*Digital-to-Analog Converter

Poznámka:

1.Veľkosť ručné meranie môže mať nejaké chyby, to je v rozsahu 1-3 cm, skutočná veľkosť sa vzťahujú na samotný objekt.

2.Vzhľadom na rôzne osvetlenie a podmienok snímania, farba obrazu sa môže líšiť od skutočného produktu. Nájdete konkrétny produkt.

Štítky: bluetooth rada stereo, car audio regulátor napätia, zosilňovač rada, bluetooth rada, zosilňovač audio, zvuková doska, bluetooth rada reproduktorov, bluetooth decod, 12v bluetooth rada, audio bluetooth rada.

  • Kompatibilné Audio A Video Zariadenia Štýl: prehrávač

Súvisiace produkty