Zaťahovacie Stick Vonkajšie Bezpečné, Spoľahlivé Starý Muž Vysoko Kvalitné Drevo, Zrno Svetlo T cukrovej Trstiny Štyri-legged Č-slip Starších Zásob
Zaťahovacie Stick Vonkajšie Bezpečné, Spoľahlivé Starý Muž Vysoko Kvalitné Drevo, Zrno Svetlo T cukrovej Trstiny Štyri-legged Č-slip Starších Zásob
Sku: g21712
(3 Recenzie)
Novinka

€16.81 €21.28

Popis:

Odrážky: 1、Ľahkého materiálu a LED lampa dizajn: prút z cukrovej trstiny, vyrobené z hliníkovej zliatiny, a to je veľmi ľahké. Čistá hmotnosť iba 0,48 kg(1 lb). Led svetelný dizajn umožňuje používateľom chodiť v noci. To vyžaduje AAA batérie dvoch častí.(Nie sú súčasťou výrobku)

2、Platné osoba: cukrovej trstiny, môžu byť aplikované na mužov a ženy medzi 150 cm (59in) a 180 cm (70.8 v), ktorí sú vo veku, alebo zdravotne postihnuté pre nastavenie Výšky rozsah cukrovej trstiny, je z 59 cm (23.3 v) do 95 cm (37.4 v). A existuje desať otvory pre úpravu. Maximálne zaťaženie ložiska je 200 kg(440lbs).

3、Non-sklzu, štyri-pronged base: quad trstiny base poskytuje väčšiu trakciu na hladké povrchy, ako sú drevené alebo dlaždice podlahy, ako aj väčšiu stabilitu na nerovné povrchy, ako je tráva, piesok. Štyri nohy-šasi, že sa môže otáčať o 360' jednoducho prepína smer a chrániť používateľa nohy kĺbov. Každý kolík je limitovaný s gumovou pre väčšiu stabilitu. Námestie základňa umožňuje trstiny stáť vo vzpriamenej polohe, zatiaľ čo zostávajúce dostatočne kompaktné, aby sa ľahko zmestí na schodoch alebo v úzkych priechodov.

4、Pohodlný ergonomický grip: Vybavené ergonomicky tvarované rukoväte, cukrovej trstiny rukoväť vytvára bezpečné, ale pohodlné uchopenie ideálny pre každodenné použitie, a znižuje ruky a zápästia únava. Rukoväť je aj otvor na popruh pre väčšie pohodlie.

5、spoľahlivý darček sprevádzať vaši rodičia na lepšiu cestu.

Funkcie:

1. Cukrovej trstiny, je vyrobené z kvalitného hliníka, zliatiny, ľahká, vysoká pevnosť, antikorózne a trvanlivé drevo-ako maľovať je klasický a štýlový.

2. So vstavanou mini baterka na rukoväť, môže poskytnúť jasné osvetlenie v noci na bezpečnosť.

3. Cukrovej trstiny, je nastaviteľné v dĺžke, ktorá je vhodná pre väčšinu ľudí, odnímateľný panel na spodnej časti je odolné a môže ponúknuť stabilnú podporu, keď je v prevádzke.

4. Držadlo je pohodlné na držanie, s zápästí lano, aby sa zabránilo pošmyknutia, a výška je nastaviteľná a je vhodná pre väčšinu ľudí.

5. Pre staršieho dobrý darček pre starých rodičov, rodičov.

Špecifikácia:

Materiál: Hliníková zliatina

Farebné Možnosti: Rosewood farba; Burlywood farba

Hrúbka: Cca. 1.2 mm / 0.04 palec

Celková Dĺžka: Cca. 95 cm / 37.4 palec

Zariadenie Je Zasunuté Dĺžka: Cca. 59 cm / 23.3 palec

Vhodné pre: Výška medzi 150 - 180 cm / 4.9 - 5.9 ft

Napájanie: 2 * AAA batérie (nie sú súčasťou)

Hmotnosť: Cca. 400 g

Zoznam:

1*Trstiny (Batérie nie include)

2*Trstiny Spodnej Podložky

Štítky: eben stick, stick pre starého človeka, sgodde turistika pólov, vták vonkajšie, klin strane, plavidlá dreva, magic pro x, braun fólie, vedúci walking stick dreva, stick chodiť.

  • Stick Tip: ako obrázok
  • Hriadeľ Materiál: Hliník
  • Feature1: Starší Multi-Function Zdvíhateľnej Osvetlené Osvetlenie Stick
  • Rukoväť: T-rukoväť
  • Feature3: Štyri-Legged Trstiny Non-Slip
  • Dĺžka (cm): 95 cm
  • Vonkajšie Aktivity: TÚRU
  • Číslo Modelu: HE02368
  • Tlmiaci Systém: ako detaily
  • Rukoväť Materiál: Gumené
  • Spoločné Číslo: 4
  • Feature2: vonkajšie trezor

Súvisiace produkty