Kniha: Nissan Elgrand (b) z roku 2002, v. Rem., exple., potom, b/w fotografie., Ser. Lopta | Tretí Rím
Kniha: Nissan Elgrand (b) z roku 2002, v. Rem., exple., potom, b/w fotografie., Ser. Lopta | Tretí Rím
Sku: g22132
(2 Recenzie)
Novinka

€16.83

Popis:

Prvý manuál pre opravy, údržbu a prevádzku Nissan Elgrand autá od roku 2002 uvoľnenia, s benzínových motorov vq35d s pracovným objemom 3,5 litrov.

Vydanie obsahuje viac ako 2000 fotografií, ktoré podrobne celý proces krok-za-krokom opravy Nissan Elgrand novej generácie, kompletné technické vlastnosti vozidla, zoznamy možných porúch a odporúčania na ich odstránenie.

Technológia práce je zvolená pre podmienky garáž pomocou univerzálny nástroj, a len vo výnimočných prípadoch sú odporúčania pre použitie špeciálny nástroj dostupný vo voľnom predaji.

Operácie opravy jednotiek a jednotiek v každej časti sú vybrané na princípe, od jednoduchých až po zložité: od najjednoduchších operácie údržby, úprava uzlov a systémov, výmena často out-of-order časti, pred hlavné oprava jednotky.

Všetky materiály, knihy sú vytvorené na konkrétnej skúsenosti, ktoré získal počas kompletná demontáž a montáž Nissan Elgrand vysoko kvalifikovaných auto mechaniky, že je dôvod, prečo je táto kniha sa stane nepostrádateľný pomocník pre obe motoristov a špecialistov z opravovne a sto.

Kniha je určená pre majiteľov Nissan Elgrand, špecialistov na údržbu stanice a opravovne.

Štítky: najnovšie nissan elgrand, systém nissan elgrand, smart nissan elgrand, abs nissan elgrand, facia nissan elgrand, koberec nissan elgrand, rádio nissan elgrand, kniha nissan elgrand, audio nissan elgrand, dashmat nissan elgrand.

  • Názov Značky: Третий Рим

Súvisiace produkty