Auto Hračky Set s prepravou Nákladu Lietadlo Vzdelávacie Konštrukciu Vozidla Automobilová súprava pre Deti s Veľkými Hrať Mat
Auto Hračky Set s prepravou Nákladu Lietadlo Vzdelávacie Konštrukciu Vozidla Automobilová súprava pre Deti s Veľkými Hrať Mat
Sku: g22950
(1 Recenzie)
Novinka

€21.74 €31.98

Popis:

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } [Stavebné Auto & Rovine Hrať Set]- Autá a lietadlá sú v kombinácii spolu s play mat. S jasnými farbami, realistické ie, vaše deti a ich priatelia sa majú veľký čas.

[Prepravu Nákladu Lietadlo]- Schopné načítať 6 áut vo vnútri Kontajnera. Zotrvačnosť kolieska na lietadle dáva roviny a dlhodobom horizonte po silný impulz. Štyri dna robí štyri rôzne zvuky efekt a svetlá. 3 AA batérie požadované (NIE je SÚČASŤOU).

[Die-Cast Vozidiel]- 6 stavebné vozidlá vyrobené z vysoko kvalitného plastu materiály, odolné a absolútne bezpečné pre vaše deti. Mini veľkosti dizajn, dokonale vhodné pre deti " malého ruky, dosť malý na to, aby vo vrecku alebo vykonávať pre vnútorné alebo vonkajšie hranie.

[11 dopravných značiek]- S 11 mini dopravné značky, vrátane požiarnych hydrantov, STOP, semafor, Bariéra, atď., aby sa to viac reálnejšie pre vaše deti, pochopiť význam jednotlivých dopravných značiek, ako spustiť mesto a vyhnúť dopravnej zápche. Nechajte vaše dieťa bude mať viac bohaté skúsenosti z troch rozmerov stavebné prevádzky.

Prinášame bohatú zmes auto a lietadlo hry spolu s cieľom priniesť viac zábavy pre vaše deti.

Mapy mesta s bohatou architektonické a cestnej dopravy s môže pomôcť vášmu dieťaťu pochopiť, ako mesto funguje.

Vysoko kvalitné veľkú mapu, vrátane škôl, reštaurácie rýchleho občerstvenia, s, vládne budovy, a ďalšie trojrozmerné zobrazenie mestskej štruktúry.

Šesť áut sú v kombinácii s viac rôznych hračiek. Všetky tieto môžu byť uložené na rovine.

Tam sú dvere na prednej a zadnej časti lietadla nechať autá a von.

Farba: žltá

Materiál: plast

Veľkosť: 40x30x16cm

Obsah Balenia:

1 x Veľká Hrať Mat

8 x Vozíky

1 x Veľká Rovina

11 x dopravných značiek

(potrebuje 3 AA batérie,táto sada nie je súčasťou balenia)

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: auto hra, kovové traktor, airplan rc, diecast truck, autor konštrukcia vozidiel, nákladné lietadlo hračka, lietadlo hračka, v aute sex, nákladné lietadlo, scalextric auto.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Vekové Rozpätie: > 3 rokov
  • Čiarový kód: No
  • Materiál: Plastové
  • Certifikácia: 3C
  • Upozornenie: ŽIADNE
  • Druh: Lietadlo
  • Číslo Modelu: hračka rovina

Súvisiace produkty