Onever Auto MP3 Prehrávač, Bluetooth Handsfree, FM vysielač s 2 porty USB Nabíjačka do Auta Podporu U Diskov TF kartu, AUX Audio Výstup
Onever Auto MP3 Prehrávač, Bluetooth Handsfree, FM vysielač s 2 porty USB Nabíjačka do Auta Podporu U Diskov TF kartu, AUX Audio Výstup
Sku: g23137
(0 Recenzie)
Novinka

€12.75 €21.24

Popis:

Vlastnosti: Podpora Bluetooth hands-free telefón volanie cez vstavaný mikrofón, stačí stlačiť tlačidlo na prijatie hovoru, veľmi pohodlné a udržať si svoje vodičské bezpečné. Duálne porty USB s 5V / 3.1 Max. výstup, podpora smart nabíjania automaticky identifikovať všetky druhy značky mobilné telefóny / tablety, poskytovanie a výstup najlepšie a najrýchlejšie nabíjacieho prúdu. LED displej zobrazuje FM frekvencia a napätie batérie. Podpora USB flash disk čítanie (až do 32GB Max), môžete prehrávať hudobné súbory vo formáte MP3. S podporou FM kanálov, toto auto MP3 bezdrôtový FM vysielač vám umožní vziať prestávku od svojich pravidelných hudby.

Špecifikácia: Typ : Bluetooth FM Materiál: ABS Bluetooth Verzia: V3.0+EDR Podporované Súbory: MP3 FM Frekvenčný Rozsah: 87.5-108.0 MHz Efektívne Vzdialenosť: 5 m / 16.4 ft Pracovné Napätie: DC 12V-24V USB Výstup :5V/3.1 Max

Package: 1* FM 1*anglický používateľská príručka 1*Balenie box

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3), Ak môžete,\ \ 't pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1)DOPRAVA PO CELOM SVETE.( Golstroj.sk štandardná doprava je rýchly,navrhujem, aby ste si ho vybrali )

2)Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3) My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Môžeme\ \ 't zmeniť adresu po zaplatení je potvrdené.Ak chcete zmeniť,prosím, zrušiť to, aby potom miesto, aby sa znova s novú adresu.Vaša objednávka adresa MUSÍ byť angličtina.

4)obrázky zobrazené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5)SLUŽBA TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6)Ak ste nedostali vašu zásielku do 45 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7) v Dôsledku zásob stav a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1)Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.

2)Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat,a vaše telefónne číslo.

3)vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk.

4)Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

1)12 mesiacov Výrobca\ \ 's obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí). Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2)Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné). Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

3)súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na Golstroj.sk!

1)Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Ak sa vám páči výrobku,prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu,dám vám zľavu nabudúce.

2)Prosím, kontaktujte ma skôr, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu,aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

3)nie je možné riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: fm vysielač s usb, mp3 prehrávač s aaa, fm, prenosný mp3 prehrávač s dotykovým displejom, fm vysielač, mp3, auto transmitt, auto mp3 vysielač, b5 vysielač bluetooth, u430p, fm vysielač pre počítač.

  • Funkcia: Car Audio MP3 Prehrávač
  • Položka Veľkosť: 60*40*85mm
  • Napätie: 12V
  • Druh: FM Vysielačov
  • USB Výstup: Max 5V 3.1 Výstup
  • Moc Von: <1W
  • Názov Modelu: Bluetooth Handsfree Súprava Do Auta
  • Položka Druh: FM Vysielačov
  • Položka Hmotnosť: 100g
  • Špeciálne Funkcie: auto mp3 prehrávač
  • Druh Materiálu: ABS
  • Názov Značky: Onever

Súvisiace produkty