1pcs Regulátor Tlaku kyslíka medicínsky Kyslík inhalátor redukčný Ventil Kyslíka Splnené stanovené
1pcs Regulátor Tlaku kyslíka medicínsky Kyslík inhalátor redukčný Ventil Kyslíka Splnené stanovené
Sku: g23287
(1 Recenzie)
Novinka

€16.69 €23.51

Popis:

Funkcie:

1.Hlavnou funkciou je podpora kyslíka systém v medical center pre núdzové použitie. 2.Prijíma presné rezanie na zabezpečenie presnosti a tolerancie každej časti,vybavené kyslíka meter príslušenstvo,ktoré je pohodlné a praktické. 3.Výtvarné spracovanie a zabezpečenie kvality,nie je ľahké hrdze alebo slabnúť,dlhá životnosť. 4.Plyn je špeciálne filtrované a zvlhčený v podstate eliminovať nečistý látok v kyslíka,takže kyslíka viac pohodlné a bezpečné. 5.Kyslíkový inhalátor dekomprimuje vysoko-tlak plynu v oceľový valec do nízkej-tlak kyslíka cez jar piest pre ľudské dýchanie. 6.Kompletné príslušenstvo a jednoduché použitie,užívateľsky príjemný dizajn,netoxický a bez zápachu.

Špecifikácia:

Veľkosť:32x21x9.5cm Farba:Modrá+Tansparent Hmotnosť:690 g Množstvo:1pc Materiál:Zliatiny Zinku Závit: G5/8 poznámka:Náhodné trubice farby

Balenie obsahuje:

1*medicínsky kyslík meter(s kompletným príslušenstvom)

Štítky: koncentrátor kyslíka, ventil nastaviť škoda, lutron prepínač, regulátor tlaku kyslíka, kyslík regulátor, hydromet, medicínsky kyslík tester, cfm ventilátor, fľaša kyslíka, prenosné zariadenia kyslíka.

  • Materiál: Zliatiny zinku
  • Názov Značky: DIHAKI
  • farba: Modrá+Tansparent
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Certifikácia: CE
  • Veľkosť: 32x21x9.5cm