Ručný Mlynček Na Kávu Starožitné Liatinové Ručne Kľukou Kávy Mlyn S Grind Nastavenia & Chytiť Zásuvky
Ručný Mlynček Na Kávu Starožitné Liatinové Ručne Kľukou Kávy Mlyn S Grind Nastavenia & Chytiť Zásuvky
Sku: g23433
(0 Recenzie)
Novinka

€19.99 €33.88

Popis:

Ponúkame zľavy pre veľké množstvo. Vitajte na kontakt s nami!

Odborne konštruované a umne navrhnuté tak, tento ročník mlyn kľučky rôznych brúsenie pracovných miest za hranice svojho každodenného kávy a espressos. Použite ho pre suché koreniny, bylinky, orechy a iné gurmánske zložiek.

Nemusíte sa obťažovať s chaotický, komplikované, brúsky. Tento kľukou štýl mlyn vyžaduje len niekoľko otáčok na rukoväť a máte čoskoro pripravení uvariť niektoré gurmán coffeehouse špeciality. Tiež je nádherný rozhovor kus.

Či už potrebujete extra jemný povrch pre váš stroj, alebo kvapkové hrubšie štruktúry francúzsky stlačte, jednotky hornej časti ľahko skrutka mimo, takže si môžete vybrať vaše nastavenie.Jednoducho otočte kolieskom matica dosiahnuť rozsah grind končí.Očarujúce Staré-Svetový Dizajn

Tento stroj presakuje starožitné kúzlo s jeho červené drevo základ a trvanlivé liatiny mechanizmy. Na podstavci je postavený-v šuplíku tiež ponúka inteligentné riešenia pre zber dôvodov.

Zachovať fazuľa' prirodzenú chuť, vôňu, textúru, a olejov stroj, ktorý neprináša tepla alebo iné znečisťujúce látky. Môžete sa tešiť na pohár po pohára hladkej každý deň v roku.

Priniesť elegantný coffeehouse dôležité, aby vaše domáce varenie stanice s Mlynček na Kávu

Tento remeselné ručne kľukou mlynček na kávu je praktický, prenosný, a pojme veľké kapacity zrná pre každú frézovanie dávky.

Jednotka je nádherný konštrukcia z liatiny a žiarivo červená základňu, aby to krásny displej pre každú izbu v Starom Svete inšpiroval domov.

Farba: Tmavo hnedá

Veľkosť: 27 * 11.5 cm

Materiál: drevo + keramické + kov

Balenie obsahuje:

1 * Ručný Mlynček Na Kávu

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: kávovar tureckých, cecotec kávovar, delonghi ec685, c1000, kávovar, kávu nespresso, káva machin, automatický kávovar s brúska, prenosné ručné káva, káva automatu stroj.

  • Funkcia: Iné
  • Názov Značky: NoEnName_Null
  • Bývanie Materiál: Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Druh: Iné
  • Výkon (W): Ako popis
  • Napätie (V): Ako popis
  • Číslo Modelu: Prenosné Espresso Kávovar
  • Kapacita (Šálky): <5 poháre
  • Certifikácia: CE