1:35 Rozsahu Nádrž Montáž Model súpravy česká T-72M4CZ Tank MBT Buidling Auta Model 05595 Doprava Zadarmo
1:35 Rozsahu Nádrž Montáž Model súpravy česká T-72M4CZ Tank MBT Buidling Auta Model 05595 Doprava Zadarmo
Sku: g23553
(1 Recenzie)
Novinka

€51.16 €79.94

Popis:

Rozsahu Assemby Model 1:35 Rozsahu Nádrž Montáž Montáž česká T-72M4CZ Tank MBT Buidling Auta 05595

Špecifikácia:

Materiál: plast

Názov modelu: česká T-72m4cz MBT

Funkcie:

Statický model ,Montáž Tank Model Buidling auta ,musíte montáž tankby sami.

Môžete tiež pridať farby a zarobiť nejaké DIY Dekorácie

Vysoko simulácie ,dobré pre model kolekcie.

Ako pôvodný návrh Ruska T-72 Nádrže, majú tri generácie Západ štandardná nádrž výkon, musí byť výrazné zlepšenie pre posádku nainštalovať kolektívne tri anti-zariadenie. Výrazne inovovaný T-72M4 CZ Typ hlavné bojové tanky, s lepším streľba stability a manévrovanie off-road schopnosť. držal 7.62 Mm PKT Koaxiálny guľomety, 12.7 Mm NSV Lietadla zbraň. Zlepšila po 125 Mm hlavná zbraň, zvýšená rýchlosť streľby, a môže začať NATO štandardné strelivo. Vozidlo je detské schopnosť zlepšiť, a inštalácia dymové bomby, rakety a súbor hasiace zariadenia. Nová nádrž na urýchlenie výkonu tri generácie Západných štandardov, od začiatku do zrýchli na rýchlosť 20 Km, len originál T-72 Polovicu času, T-72M4 CZ , inštalácia francúzskej nový týždeň ako tepelné zobrazovacie pohľad, oproti pôvodnej zvýšenie takmer dva krát noc bojové schopnosti.

Tieto sú rovnaké ako " pôvodný ruský-navrhnutý tak, tank T-72 2. generácie bol kompletne zmodernizovaný na úroveň jeho 3. generácie varianty. Okrem iných veľkých vylepšení, nádrže, 3-man posádky je teraz lepšie chránené pred nepriateľskou paľbou, Účinky výbuchu, žiareniu a chemickým látkam.Regulačný bojový tank T-72M4 CZ je obrnené, pásové vozidlo s vysokou manoeuverability a ťažkých terénnych passability.Vybavený 125 mm kanónom s rýchlosť streľby z 8 kôl za minútu, a 7.62 Mm guľomet PKT spolu s 12,7 mm NSV protilietadlových guľometov, a typ 95/98 7.62 mm guľomet, ktorý možno použiť aj originálne a NATO náboje, nádrž caniscellaneous zapojiť ostatné obrnené ciele, nepriateľských vojakov, a mini lietania Cieľ had-navrhnutý tak, generátor dymu a vnútornej hasiaci prístroj. Nádrž je zrýchlenie charakteristiky spĺňajú kritériá 3. generácie variant. Vyžaduje len polovicu t Ten čas pôvodnej T-72 nádrž dosiahnuť rýchlosť 20 mph. Okrem toho, nočné pozorovanie a obmedzený rozsah T-72M4 CZ rozšírili na 3. generácie úrovniach. Inovované nádrž je účinné noc-oheň kapacít sú Dimenzované na 95 percent tie, ktoré sa nachádzajú v 3. generácie nádrže.

Štítky: bmw e90 bezdrôtové, glorius model o, EC2, audi canbus, redragon hada, ľavé, ami audi, rýchlo myš, zbraň myš, ownice peugeot.

  • Materiál: Plastové
  • Názov Značky: magic power hobby
  • Pohlavie: Unisex
  • Vekové Rozpätie: > 14 rokov
  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Tému: nádrž
  • Rozsahu: 1
  • Číslo Modelu: 05595
  • Plastové Typ: PS
  • Druh: rozsahu tank model

Súvisiace produkty