Veľkoobchod 12-18 MM High-Kvalitné Držať Tvar Fialová Crystal Prírodného Kameňa Korálky DIY Náhrdelník Náramok Pre Šperky Robiť
Veľkoobchod 12-18 MM High-Kvalitné Držať Tvar Fialová Crystal Prírodného Kameňa Korálky DIY Náhrdelník Náramok Pre Šperky Robiť
Sku: g23626
(2 Recenzie)
Novinka

€3.10 €4.50

Popis:

wy-plugin-štart

Horúce Tovaru

$13.48 $22.46

$13.88 $23.13

$13.88 $23.13

$13.88 $23.13

$0.95 $1.58

1,00 usd $1.67

$3.18 $5.3

$3.46 $5.77

wy-plugin-end Veľkoobchod 12-18 MM High-Kvalitné Držať Tvar Fialová Crystal Prírodného Kameňa Korálky DIY Náhrdelník Náramok Pre Šperky s využitím pre šperky, takže colore Obrázok farba materiale Prírodného kameňa korálky o hmotnosti 60 g veľkosť 12-18 MM nota: 1. prosím, dovoľte 1 - 2mm rozdiely vzhľadom na veľkosť knihy, ďakujem! 2. rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočnú farbu článku. 3. všetky prírodného kameňa sú ťažké udržať pevnú formu, v skutočnosti, žiadne dve nie sú rovnaké, takže pochopte prosím, ak máte články majú rozdiel s obrazom, ďakujem!

o doprave čína prepravu vzduchu mail, v ázii, v spojených štátoch, európe, zvyčajne 10 až 25 dní, v iných krajinách je potrebné vziať 20 - 60 dní. ak máte naliehavú potrebu tovaru, vybrať dhl / fedex / ups prosím / tnt / ems, zvyčajne trvá 3 - 7days, ems musia trvať 5 - 15 dní. o platby záväzku, je náš preferovaný spôsob platby, sme prijať aj iné platby s visa, kreditné karty, t / t, western union, money gram, atď. keď sme prijímať oznámenie o platbe za objednávku, budeme organizovať shippment. uistite sa, prosím, potvrdenie objednávky po prijatí články v dobrom stave, pretože pri zadávaní objednávky, vaše peniaze sa odovzdávajú v záväzku, nie je náš klient. ak nechcete dostávať tovaru, nemáme peniaze, nebojte sa, sme rozšírili čas, kým sa dostanú. návrat & exchange politiky máte 7 dní, kontaktujte nás a 15 dní vrátiť odo dňa, ktorý bol prijatý. ak tento článok je vo vašom vlastníctve na viac ako 7 dní, je za to, aby sa používať a nebude zverejňovať vrátenie peňazí alebo výmenu. všetky články musia byť pôvodné impacca vrátil v a musíte nám poskytnúť počet vykonávania dopravy, dôvod pre návrat. splatiť svoj množstvo ponúkané získať kompletný, o prijatí článok v pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, po ktorom sa obaja kupujúci a predávajúci sa transakcie podľa Golstroj.sk. alebo, môžete mať rimontaggio. odpovede milý priateľ, ak ste spokojní s našimi službami, prosím zanechať pozitívnu spätnú väzbu. a budeme robiť to isté pre vás. ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás na prvom mieste, a budeme reagovať na všetky otázky, ktoré do 24 hodín.

Štítky: mini 24w led, coats bloky, držiteľ seago, sklo rovnomerne, opierky hlavy kožušiny, gps ibiza 6l, kegs fitness, consol vstup, keycaps g105.

  • Položka Hmotnosť: 60g
  • Materiál: Kameň
  • Číslo Modelu: prírodný kameň korálky
  • Použitie: Pre Šperky, Takže
  • Vonkajší Priemer: 18mm
  • Názov Značky: SYSRXLR
  • Položka Tvar: Nepravidelný Tvar
  • Jemné alebo Módne: Móda
  • Druh: prírodný kameň korálky
  • mimo veľkosť: o 12-18 mm
  • Položka Druh: Korálky
  • Aplikácia: DIY Náramok

Súvisiace produkty