Dlhé Zelené Ombre Hair Predné Čipky Parochne Glueless Tepelne Odolné Telo Vlna Syntetických Čipky Dopredu Parochňu pre Čierne Ženy
Dlhé Zelené Ombre Hair Predné Čipky Parochne Glueless Tepelne Odolné Telo Vlna Syntetických Čipky Dopredu Parochňu pre Čierne Ženy
Sku: g23725
(0 Recenzie)
Novinka

€38.26 €41.58

Popis:

QD-Tizer Dlho Zelenou Vlnovkou Ombre Hair Predné Čipky Parochne Glueless Tepelne Odolné Telo Vlna Syntetických Čipky Dopredu Parochňu pre Čierne Ženy

POZNÁMKA: dĺžka vlasov by mala byť od hlavy hore na vlasy spodnej ako vlasy sú rovné postavenie. curl a vlnité parochňa je spracované z priamo parochňu. takže v rovnakej dĺžky, lokne a vlnité parochňu by mala byť kratšia o 1"-2" ako straaight parochňu( to závisí od toho, ako hlboko curl je)

Ahoj milá,

Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5star.

Ak nie ste spokojní s položku, ktorú orderd, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred spätnú väzbu. Budeme sa snažiť vyriešiť akýkoľvek problém. Budeme robiť to lepšie a lepšie. Veľmi ocenil!

FAQ

1. Otázka: Aké sú výhody a Syntetické Parochne oproti ľudské vlasy, parochne?

1) Syntetické parochne sú lacnejšie, než vlasy parochňa, takže si môžete dovoliť zmeniť svoj štýl viac často, alebo keď ste si vyskúšali svoje aktuálne vzhľad.

2) Syntetické parochne sú jednoduchšie na štýl ako ľudské vlasy, parochne. Ľudské vlasy, parochne si vyžadujú veľkú starostlivosť a musia umývať častejšie. Teda, ľudské vlasy, parochne spravidla vyžadujú väčšiu údržbu, než syntetické parochne.

3) Syntetické parochne vopred štylizovaný a pre-cut a bude držať svoj tvar dokonca aj po tom, ako umyť. Preto oveľa jednoduchšie pre priemerného spotrebiteľa. Ľudské vlasy, parochne zvyčajne vyžadujú, orezávanie a tvarovanie od kaderníčky, než môžu byť nosené.

2. Otázka: Kde by som mal začať a aké kroky mám urobiť?

The 1th krok : Opatrenie hlavu. Keď ste odhodlaní, čo spp veľkosť, ktorú potrebujete, môžete si prezerať parochňa v správnom kategória.

2. krok : Vyberte si svoj štýl. Prehľadávať náš katalóg a detemine, ktorý štýl prospech vašich potrieb. Uistite sa, že ste prechádzanie cez vhodnú veľkosť catagories.

Na 3nd krok : Vyberte farbu, ktorá sa vám páči.

3. Otázka: Ako môžem štýl môj Syntetické Parochne?

Vaše parochňu môžu byť štylizované použitím parochne štetcom, parochňu hrebeňom, alebo končekmi prstov. Vyhnite používaniu štetec určený pre ľudské vlasy. Tieto kefy môžete vytvoriť nadmerné napätie, a viac-strečing syntetické vlákna s abasive ťahy môže poškodiť parochňu. Syntetické parochne nosíme sa trasenie a nosiť, a parochňu môžu byť štylizované jednoduchým použitím širokej zub hrebeňom alebo končekmi prstov. Najlepší styling nástroje sú veľmi lacné, a spary čisté fľaše studenou vodou zľahka spritzes svoju parochňu s vodou, aby sa odstránili statickej elektriny a vrátenie parochňu, aby jeho pôvodný vzhľad

1).Ako sa starať Syntetické Parochne?

Je ľahké dostať sa uniesť svoju novú parochňu viac styling a viac bielizne, takže si prečítajte náš sprievodca pre starostlivosť o vaše syntetické parochne čipky front (alebo SFLW pre krátke) s cieľom zabezpečiť dlhovekosť vašej parochňu a zachovala sa jeho štýl.

Syntetické čipky parochne od TCPG sú vyrobené z tepelne odolných vlákien, ktoré môžu odolať teplotám až do 180 stupňov Celzia (400F). To je skvelé pre narovnanie kučeravé/kinky syntetických čipky parochne alebo curling Yaki/rovné syntetických čipky parochne

2).Tepelný Styling

Na to najbezpečnejší spôsob, ako parochňa je použiť iba s nízkou tepelnou nastavenia a iba teplo štýl zriedka.

Kúrenie s vysokým teplotám, alebo príliš často budú dôjsť ku skráteniu životnosti parochňu a môže dôjsť k poškodeniu vlákien.

Ak ste sa našli ochotní si klieštiky alebo vyrovnávanie sa na dennej báze, potom možno to stojí za nákup dve parochne z rôznych textúr (podobné dĺžky a farbivá), ktoré môžete nosiť zameniteľne.

3).Ovládanie Frizz

Kučeravé parochne sa môže stať kudrna, takže investovať do parochňu sprej na hladký to. Ak vlasy stáva kudrna (to sa môže stať kučeravé parochne a non kučeravé parochne) skúste namočení parochňu vo vode zmiešanej avivážou asi 30 minút. Šampón/Stav a suchý vzduch - nikdy vyfúkať vaše syntetických čipky parochne.

Pomocou širokú zub hrebeň na vaše parochňa je najlepší spôsob, ako zachovať ho. Kefy sú vhodné len na rovné rôzne parochne, - rovný, hodvábne rovné a Yaki.

4).Umývanie

Umývanie parochňu každý 10. čase nosenie je v poriadku. Ak budete nosiť vaše syntetické parochne alebo syntetických čipky parochne pre dni v čase potom každých pár týždňov je ideálny (samozrejme, ak tráviť čas v prostredí so silným vonia, potom umyť častejšie, alebo používať niečo ako Febreeze a nechajte ho vyschnúť)

Štítky: ombre farebné parochne čipky front, cosplay zelená parochňu, blode parochňu, zelená parochňu, taser, parochňa, sylvia parochňu, alice garden parochňu, babička parochňu, zelená krátka parochňa.

  • Položiek v jednom Balení: 1 Kus Syntetických Čipky Parochne + 2 Ks Zadarmo Parochňu Spp
  • Čipky Parochne Typ: Čipky Dopredu Parochňu
  • Textúra: Telo Vlna
  • Dĺžka vlasov: 22 inch
  • Materiál: Syntetické Vlasy
  • Číslo Modelu: BW-1/Zelená Syntetické Č Čipky Parochne
  • Materiál Triedy: Vysoká Teplota Vlákna
  • Môže Sa Prispôsobiť: Áno
  • Farba Vlasov: #1b/Zelená
  • Čistá Hmotnosť: 300 g
  • Čipka Farba: Stredne Hnedá
  • Štýl: Vlnité
  • Základný Materiál: Švajčiarskej Čipky
  • Názov Značky: QD-Tizer
  • Hustota Vlasov: 180%
  • Spp Veľkosť: Priemerná Veľkosť

Súvisiace produkty