European High Grade Vyšívané Čipky Obrus protiprachová Kávy Jedálenský Stôl Kryt Žakárové Svadobné Cut-out Luxusné obrus
European High Grade Vyšívané Čipky Obrus protiprachová Kávy Jedálenský Stôl Kryt Žakárové Svadobné Cut-out Luxusné obrus
Sku: g23987
(0 Recenzie)
Novinka

€3.83 €7.65

Popis:

Materiál: Čipka

Farba: farbu ako obrázok

Veľkosť vyberte si:

* Obrus veľkosť

Handričkou dĺžka = tabuľka dĺžka + (50~60 cm, ktorý je, štyroch stranách časti 25~30 cm)

Handričkou šírka = šírka stola + (50~60 cm, ktorý je, štyroch stranách časti 25~30 cm)

* Čaj obrus veľkosť

Handričkou dĺžka = tabuľka dĺžka + (30~40 cm, ktorý je, štyroch stranách časti 15~20 cm)

Handričkou šírka = šírka stola + (30~40 cm, ktorý je, štyroch stranách časti 15~20 cm)

Poznámka:

1. Vzhľadom na rozsah merania použitím ruky, môže byť chyba 3-5 CM.

2. Vezmite prosím na vedomie, že vzhľadom k ožiareniu svetla alebo obrazovky počítača rozdiel, takže sa nemôžem zaručiť 100% reálne fotografie a farby.

Malý okrúhly Stôl Účinok Obrázok Obrus Veľkosť Je 90*90 cm

Obrus Veľkosť Je 130*180 cm

Obrus Veľkosť Je 90*90 cm

Obrus Veľkosť Je 130*180 cm

Obrus Veľkosť Je 90*90 cm

Obrus Veľkosť Je 130*180 cm

O Zásielke

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie) 2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. 3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. 5. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci predpokladanú lehotu, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6.Prosím neotvárajte spor bez akejkoľvek komunikácie , je to nespravodlivé pre predávajúceho . radi by sme vám pomôže vyriešiť problémy .

Návrat & Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď kupujúcim. 2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#. 3. Vrátime vám PLNÚ PLATBU po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Golstroj.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. 4.Prosím, nenechávajte negatívnej spätnej väzby, bez akejkoľvek komunikácie , inak , nebudeme vám ukázať vrátiť alebo vrátiť .

O Spätnú Väzbu

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Štítky: čierna čipka obrus, pvc obrus, háčkovanie obrus žakárové, ošumelé svadbu, obrus, vlastné obrus, Trieda, na stôl obrus, tenké vyšívaný obrus, digitálny poznámkový blok tablet.

  • Štýl: Záhrada
  • Veľkosť: 60*60 cm,90*90 cm,110*110 cm,130*130 cm,110*160 cm,150*150 cm,130*180 cm
  • Textílie Hlavné Zložky: Čipky
  • Tvar: Obdĺžnik
  • Vzor Typ: Pevné
  • vzor: TLAČENÉ
  • Kategórie Produktov: obrus
  • Použitie: Banquet
  • Materiál: Čipky
  • Číslo Modelu: 05256
  • Technics: ručné
  • Priestor: Obývacia Izba, Spálňa, Pracovňa, Outdoor, Jedáleň, Kúpeľňa, Balkón
  • Kategória: obrus

Súvisiace produkty