Detská Postieľka Mobilné Telefóny Hračky Držiteľ Rotujúce Postieľky Mobile Posteľou Visí Decor0-12 Mesiacov Novorodenca Dievčatá Chlapec Hračky
Detská Postieľka Mobilné Telefóny Hračky Držiteľ Rotujúce Postieľky Mobile Posteľou Visí Decor0-12 Mesiacov Novorodenca Dievčatá Chlapec Hračky
Sku: g24058
(0 Recenzie)
Novinka

€2.43 €4.50

Popis:

Chlapci/Dievčatá Detská Postieľka Mobile Lesné Noc Škôlky Mobile Dekorácie Cítil

Popis:

Každý mobile obsahuje 4 stromy, 4 mraky, 5 hviezd a 1 ručné stitched a plnené hory. Detská postieľka príslušenstvo patrí farby: šedá, evergreen, žltá a biela

Obruč s priemerom 20 cm

Každý prvok tohto mobile je vytvorený z eco-friendly hypoalergénne cítil najvyššej kvality, zľahka plnené hypoalergénne plnku. Je netoxický. Len ekologických materiálov so starostlivosťou o vaše zdravie novorodenca sú používané.

Slučky v hornej časti hoop pre zavesenie z postieľky držiteľ alebo zo stropu.

Funguje s akýmkoľvek škôlky alebo dieťa izba interiéru farebný motív.

To cítil a dreva mobile je vyrobený s unikátnou 3-D dizajn, ktorý nielen umožňuje rozkošný z dospelých perspektívy, ale aj zaujímavé z deti zobraziť.

Vyrobené z Eko-Šetrné Cítil s Bambusom Hoop. Kusy sú nastaviteľné! Jednoducho presunúť nahor alebo nadol na požadované umiestnenie.

Nádherné, Jednoduché a Unikátne Izba Dekor alebo Darček pre Dieťa Sprcha, Narodeniny alebo databázy Registry!

Tu je postup:

Tieto pohyby mobilného v pohybe nielen posilňuje svaly, ktoré ovládajú pohyb oka, ale tiež pomáha im rozvíjať správne.

Keď deti majú viac hlavu kontroly môžu sledovať mobilné telefóny' pohyby otočením alebo zdvíhacie hlavy a posilnenie svalov, ktoré kontrolu pohybu hlavy.

Čoskoro sa vaše dieťa začne dosiahnuť na visiace hračky s ich ruky, ktoré pomáha im rozvíjať koordinácie rúk a očí. To tiež pomáha mozgu pochopiť vzdialenosti, takže deti rozvíjať priestorové povedomie.

Zoznam Balíkov:

1 x Detská Izba Dekorácie

Štítky: mobil auto dieťa, detská postieľka hojdacia sieť, set baby detská postieľka, lano visiace mobile, babi posteľ, fisher hračka, abstrakt visí mobilné telefóny, boho mobile zavesenie, mama baby detská postieľka, dieťa držiak.

  • Pôvod: CN(Pôvodu)
  • Štýl: Moderné
  • Tému: láska
  • Materiál: Textilné & Textílie

Súvisiace produkty