Roztomilý Kreslený Málo Dvojča Hviezdy Moje Melódie Plátno Make-Up Taška Na Kozmetické Tašky Make Up Box Ženy Beauty Prípade Skladovania Toaletná Taška
Roztomilý Kreslený Málo Dvojča Hviezdy Moje Melódie Plátno Make-Up Taška Na Kozmetické Tašky Make Up Box Ženy Beauty Prípade Skladovania Toaletná Taška
Sku: g24094
(2 Recenzie)
Novinka

€9.35 €11.69

Popis:

Vitajte v našom obchode

Roztomilý Kreslený Moje Melódie Málo Dvojča Hviezdy Plátno make-up Taška na Kozmetické Tašky Make Up Box Ženy Beauty Prípade Skladovania Toaletná Taška Veľkosť: 21 cm(dĺžka) x 11 cm(výška) x 9 cm(šírka)

Podporované:

1.Zvyčajne sme loď objednávky do 3 pracovných dní po prijať platbu.

2.Zvyčajne posielame von tovaru Čína Príspevok Air Mail alebo HK Post Air Mail pre dopravu zdarma, 3.Dodacia lehota: Na Väčšine Územia,DHL,3-5 dní, Fedex,3-5 dní EMS,5-10 dní, Najviac Aisa Oblasti,Čína Post Air Mail,okolo 10-15 dní, Oceánia,Čína Post Air Mail,okolo 20-35 dní Pre Väčšinu Európy, Oblasti,približne 15-25 dní,niektoré potrebujú okolo 30-35 dní. Do ruskej Federácie,Brazília,Čína Post Air Mail,okolo 35-55 dní Na Blízkom Východe,v Číne Post Air Mail,okolo 25-40 dní. 4.Tiež ste vítaní vybrať EMS,DHL,UPS, alebo iné, len pls kontaktujte nás pridať extra prepravné náklady na rýchle dodanie. Ale keď vstúpil do predaja sezóny, tento čas je mimo kontroly, spoločnosť China post sa má vysporiadať sa s tisíckami package každý deň, Tam bude veľa vonkajších faktorov spôsobiť oneskorenie, Takže to možno bude stáť viac než 2 mesiace do vašej krajiny.

Zaručujeme, pre každého zákazníka s čo najlepšiu kvalitu a servis. Budeme uistite sa, že všetky položky sú v dobrom stave pred zásielky. 1.Ak položka je chybný, prosím, informujte nás do 7 dní po tom, ako dostanete ho. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ uvedená v originálnom balení a je pravda, sledovanie NIE. je quired, Plesae uveďte dôvod pre návrat, a vaše Golstroj.sk ID. 2.Vrátime vám PLNÚ SUMU po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu. Ale návrat poštovné by mal byť zaplatená Kupujúcim.

Veríme, že spokojnosť zákazníka je najlepšia politika,všetko, čo robíme, je získať si vašu dôveru! Dúfam, že každý zákazníci spokojní nakupovanie v našom obchode. Akékoľvek otázky a potreby ,prosím, kontaktujte nás, alebo e-mailom. Budeme s vami spolupracovať na riešení problémov zabezpečenie úspešnosti transakcie. Ak ste spokojní , naše Podrobné Hodnotenie Predajcu prosím pomôžte opustiť pozitívnu spätnú väzbu, Vďaka za vašu podporu!

Štítky: kuromi melódie, melódie skladovanie, plyšové sanrio, cinnamorol, veľká taška cinnamoroll, di make-up taška, canavas make-up taška, dvere make-up taška, melódie moje plyšové, 2020 sanrio taška.

  • Tvar: Box
  • Uzavretie Typ: na zips
  • Položka Šírka: 9cm
  • Vzor Typ: Karikatúra
  • Položka Druh: Kozmetické Prípadoch
  • Položka Dĺžka: 21cm
  • Hlavný Materiál: Plátno
  • Štýl: Japonsko Štýl
  • Položka Výška: 11cm
  • Číslo Modelu: Moje Melódie
  • Názov Značky: Izagic

Súvisiace produkty