Na Mobilný Telefón, Univerzálny Klip Na Selfie Krúžok Svetlo USB Nabíjateľné 33 Led Nahrávanie Videa Vyplniť Lampa Vylepšenie Fotografie
Na Mobilný Telefón, Univerzálny Klip Na Selfie Krúžok Svetlo USB Nabíjateľné 33 Led Nahrávanie Videa Vyplniť Lampa Vylepšenie Fotografie
Sku: g24757
(0 Recenzie)
Novinka

€3.39 €4.52

Popis:

Popis:

USB Nabíjateľné: Vybavený vstavaným 1000mAh nabíjateľnú batériu a podpora USB nabíjania.

Vrecko veľkosti a veľmi kompaktný, že to nebude trvať až moc priestoru.

3 Úrovne Jasu: Mierne stlačte stmievač tlačidlo, ak chcete zmeniť jas, farby, teploty 3500-6500K, chytiť všetky ideálny selfie sa vám páči, s dokonalým jas.

Materiál: Vyrobené z ABS shell, trvanlivé a odolné voči opotrebovaniu. Žiadne ďalšie starosti, škrabanie zariadení, ako je to navrhnuté s poškriabaniu-odolný silikón, ktorý tiež zabráni pádu.

Ideálny Selfie Účinok: Fotografie sú všetky o osvetlenie! Používanie blesku, ktorý sa dodáva s telefónom, nespĺňa vaše požiadavky.

To málo svetla je všetko o tom selfies najlepšie! Svetlo dáva mäkké osvetlenie bez ostré svetlo.

Široký Aplikácie: Si bude môcť, aby videá v noci, alebo mať veľkú selfies v tmavých oblastiach.

Použiť s vaším zadná kamera mať vysokou vernosťou fotografie, použite v make-upu, čítanie, camping svetla a viac.

Pre Mobilné telefóny: Kompatibilný s väčšinou smartphony, vhodné pre iPhone/Android. Len klip, jednoduché na inštaláciu a odstránenie.

Špecifikácia:

Materiál: ABS/PC

Farba: Biela, Ružová, Čierna, Modrá

Veľkosť(DxH): O 80x30mm/3.15x1.18-palcové

Zdroj svetla: LED 33pcs

Jas: 3 Úrovne Nastaviteľné

Napájaný: 1x nabíjateľná batéria 1000mAh(Vstavaný)

Napätie/Prúd: DC5V/1A

Farebná teplota: 3500-6500K

Balenie obsahuje:

1pc x Selfie Krúžok Svetlo

1pc x USB Nabíjací Kábel

1pc x Používateľská Príručka

Poznámka:

1. Vzhľadom na svetelné a displej rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

2. Nechajte 1-2 cm rozdiely vzhľadom na ručné meranie.

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní. Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu. Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: ulanzi video svetlo, lampa foto, lampa na telefóne, modré svetlo na videosnímanie, pozadie sequin, luce krúžok, lampa krúžok, lampa vlog, lampa telefón, krúžok svetlo nahrávanie.

  • Názov Značky: Woopower
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty