Drevený Vlak Sledovať Hračka Príslušenstvo Nastaviť Deti Dreva Vlak Železničnej Vzdelávacie Hračka
Drevený Vlak Sledovať Hračka Príslušenstvo Nastaviť Deti Dreva Vlak Železničnej Vzdelávacie Hračka
Sku: g24928
(0 Recenzie)
Novinka

€28.16 €48.55

Popis:

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Otvoriť Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktu-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #detaily { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-hlava { height: 30px; font-size: 16px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: dediť; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Podpora dropshipping a wholesaling.

100% Originál a s zadarmo po-predaj záruky. Premium Remeselné spracovanie Dreva - drevený vlak sledovať sady sú vyrobené s pláži drevo, ktoré je silnejšie než borovice a funkcie ručne brúsené hrany, aby lepšie chrániť deti počas prehrávania. Sú tiež BPA, viesť a ftaláty zadarmo.

Univerzálny Značky Kompatibilita - že naše hračky vlakových súprav pre chlapcov a dievčatá ešte viac zábavy je skutočnosť, že pracujú s inými ular hračka vlak značiek, ako napríklad Thomas, Melissa a Doug, IKEA, Chuggington, a mnoho ďalších.

Rozšíriteľná Sledovať Vzory - skvelý spôsob, ako podporovať aktívne, zdravé hrať v malých detí, tieto dreva vlakové sety prichádzajú s tromi rôznymi režim kusov a umožniť viacerým spojenia s dvoma alebo viac súborov. Skvelé pre rozšírenie iinations, príliš!

veríme v silu čas na hru na podporu detí iination, tvorivosť a koordinácie. Naše drevené vlakové súpravy podporovať logické myslenie, riešenie problémov, tvorivé myslenie, ruka-oko koordinácie a jemnej motoriky rozvoj zručností.

PERFEKTNÝ DARČEK - Hľadáte darček, ktorý bude podporovať tvorivosť a dať deťom hodiny zábavy? Naše hračky vlak a drevený vlak sledovať robí úžasný darček. Tento vlakovej súpravy je ľahké vybudovať a zahŕňa rôzne funkcie a množstvo zábavy príslušenstvo. Vy alebo vaše dieťa môžete nastaviť tieto vlakových súprav pre chlapcov až na stôl alebo na podlahu. Tento dar je ideálny na Vianoce a narodeniny. Plus, táto playset prichádza s darček a úložný box pre jednoduché skladovanie a prenosné hrať.

farba: farebné

Materiál: drevené

veľkosť: 56x82cm

Obsah Balenia:

1 sada * Drevený vlak trati

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

O Nás

Ponúkame dobrý produkt s najlepším cenu,podporujeme Veľkoobchod/Drop Shipping, Aby

1. Pre Drop Shipping objednávky, prosím, poznámku"dropshipping objednávku", budeme uprednostňovať to.

2. Pre Veľkoobchod/Drop Shipping objednávky, ak máte nejaké nápady o cene alebo balíka,kontaktujte nás vopred,dáme vám najlepšie služby na uspokojenie vašich požiadaviek.

O Platbu

Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, pri spôsobe platby, prosím, kontaktujte Golstroj.sk Centrum Zákazníckych Služieb požiadať o pomoc:

O Zásielky,

1.Budeme posielať objednávky ASAP do 2-5 dní(okrem víkendov a štátnych sviatkov) akonáhle sa vaša platba je normálne ukončené.

2.Prosím, napíšte svoju kompletnú adresu dodania s správne telefónne číslo a psč, najmä Ruska a Bieloruska kupujúcich, potvrďte prosím vaše celé meno.

3.Prosím, všimnite si, že nebudeme zodpovední za ciel.Prosím, colné odbavenie sami.

4.Ponúkame oboch post poštovné a vyjadriť shippings.Pre väčšinu krajín, post doprava trvá cca 25-35 pracovných dní a dlhšie, niektoré krajiny ako Brazília, Peru.

Expresná doprava zahŕňať DHL, EMS, Golstroj.sk Premium Poštovné a Špeciálnych druhov ako Aramex. To trvá asi 7 dní.(Bude odkladu ak vaša krajina splniť nejaký problém,Pracovník štrajk,počasie, problém a pod.)

O Po-predajný Servis

Sme spoľahlivý predajca a máme profesionálny po-predajný servis pre všetky naše zvyky. Ak existuje akékoľvek otázky o objednávke,prosím kontaktujte nás vopred ,my budeme vždy tu, kým vám radi odpoveď.

O Spätnú Väzbu

1. Pozrite si prosím balíček a položka keď si pozorne, a uistite sa, že tam nie je žiadny problém.

Štítky: drevený vlak banky, koľajnice železničnej h0, diecast ford mustang, vlak auto h0, mechanizmus dreva vlak, woden železničnej nastaviť, elektrický vlak skladbu nastaviť, drevené trati vlaky, železničná, hračka vlak.

  • Materiál: Drevo
  • Pôvod: CN(Pôvodu)

Súvisiace produkty